LG

LG G Flex Review

LG a fost unul dintre primii producatori care au lansat un dispozitiv cu display flexibil.
LG G Flex este unul dintre primele de acest gen, ceea ce inseamna ca nu va fi perfect. Dar arata ca si cum nu ar fi nevoie sa fie. Intr-o lume in care caracteristicile, display-urile si performanta uimitoare sunt foarte obisnuite pentru un smartphone, oamenii sunt mult mai entuziasmati fata de dispozitivele care sunt mai speciale.

lg-g-flex-2-640x375

La MWC, de exemplu, LG a avut LG G Pro 2. Acesta a fost de departe cel mai puternic si mai uimitor smartphone de acolo, dar majoritatea oamenilor au dat atentie lui G Flex. Unii reporteri au spus ca a fost “unic si inovativ”.

Cum functioneaza acel display pentru mine? Pai nu este cel mai bun, ca sa spun asa. Nu este dat inapoi doar ecranul de 6inch de catre rezolutia de 720p (ceea ce inseamna ceva pentru un display asa mare), dar este afectat si de alte probleme. Am mai descoperit si faptul ca display-ul lui G Flex nu reactioneaza cum trebuie la lumina soarelui. Nu sunt sigura daca este din cauza display-ului flexibil, dar atunci cand este lovit direct de lumina soarelui, apare o reflexie maronie pe ecran.

Lasand la o parte toate aspectele negative, spunem ca in interior ecranul este ok. Culorile sunt saturate dragut, iar negrul este chiar negru, asa cum ne asteptam de la un display OLED.
Pe scurt: display-ul nu este unul dintre punctele forte ale LG G Flex, insa se compenseaza prin unicitatea si inovativitatea lui.

lg-g-flex-6-640x425

Nici in ceea ce priveste performanta si sofware-ul nu veti fi dezamagiti. Daca va doriti viteza, atunci aveti noroc cu LG G Flex. Avand un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de RAM si LG UI.
Poate suporta orice aplicatie sau joc. LG G Flex primeste intregul pachet LG. Avem Knock On, in curand va avea Knock Code si antena cu infrarosu cu Quick Mote, QSlide, QuickMemo, Wireless Storage, NFC si multe altele.

lg-g-flex-1-640x425

Camera acestui telefon este destul de buna, fiind de 13MP si facand poze de o calitate destul de buna, mai ales pe timpul zilei. De asemenea inregistreaza video UHD (3840x2160p), iar testul din video-ul de mai jos o va dovedi.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Back to top button