Android @GoogleLGMobile Apps

LG E973 noul membru al seriei Optimus, un Quad Core Android smartphone ce devine flagship-ul coreenilor

Iata ca dupa coreenii de la LG nu se lasa mai prejus si incearca sa se ridice si ei la succesul conationalilor de la Samsung si lanseaza noi modele de smartphone-uri. Noul LG Optimus G E973 este deocamdata cel mai performant model dezvoltat de gigantul coreean, rivalizand cu mult mai cunoscutul Samsung Galaxy S III. Noul smartphone coreean este echipat cu un procesor Quad Core Snapdragon S4 tactat la o frecventa de lucru de 1,5GHz si o memorie RAM de 2GB ce face din LG Optimus G E973 unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata. Memoria interna de 32GB ce nu poate fi extinsa asigura spatiu suficient pentru stocarea capturilor foto sau video realizate de camera de 8 sau 13MP (in functie de pietele de desfacere) si pentru vizualizarea lor pe display-ul de 4,7” True HD-IPS + LC cu margini foarte subtiri (edge to edge concept) si o densitate de pixeli per inch de 318ppi, astfel culorile sunt mai vii si contrastul mai profund.

Noul gadget depaseste in performante competitorul sau principal Samsung Galaxy S III atat la display cat si memoria RAM, iar la capitolul conectivitate Optimus G E973 puncteaza tot, de la LTE si NFC pana la bluetooth v4.0 si MHL. LG Optimus G E973 ruleaza Android v4.0.4 cu posibilitate de upgradare la v4.1.1 Jelly Bean, iar modulul GPU Adreno 320 (cel mai performant de pe piata) asigura toate conditiile pentru rularea jocurilor HD cele mai noi. Autonomia este asigurata de un acumulator Litiu Polymer de 2100mAh, ce poate furniza energie pentru aproximativ 15 ore de convorbire. Noul LG Optimus G E973 a fost anuntat la IFA 2012 de la Berlin, va ajunge in magazinele din Europa si SUA in aceasta luna si cu siguranta este un candidat favorit la titlul de telefonul anului 2012.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button