LGWhat's New

LG anunta lansarea smartphone-ului G3 Beat (sau G3 mini)

Dupa numeroase leak-uri si zvonuri aparute online, LG a facut in sfarsit anuntul oficial despre lansarea smartphone-ului LG G3 Beat, versiunea mini a flagship-ului LG G3.

Asa cum era de asteptat, LG G3 Beat este in acelasi timp si asemanator dar si diferit fata de LG G3. Asemanator in ceea ce priveste aspectul, dispozitivul are acelasi design ca al fratelui sau mai mare, precum si carcasa metalica, insa in ceea ce priveste specificatiile acestea sunt, previzibil, mai slabe (potrivite unui dispozitiv de clasa de mijloc): ecran IPS de 5 inci cu display de 720p, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera principala de 8 MP si camera frontala de 1.3 MP, memorie interna de 8 GB (cu posibilitate de extindere prin microSD), baterie de 2540 mAh si conectivitate LTE.

g3-beat

In ceea ce priveste camera dispozitivului, aceasta dispune, la fel ca cea a flagship-ului LG G3, de Laser Autofocus precum si de optiunile Touch & Shoot si Gesture Shot. In plus, G3 Beat dispune si el de tastatura Smart Keyboard.

Smartphone-ul LG G3 Beat va fi disponibil incepand cu 18 iulie in Coreea de Sud, urmand ca ulterior sa fie facut disponibil si il alte regiuni (in Europa dispozitivul va fi lansat sub numele LG G3 S), pretul aproximativ al acestuia fiind de 300 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button