LGWhat's New

LG a anuntat lansarea smartphone-ului G3 Stylus

La inceputul acestei luni, prin intermediul unei reclame video presupuse accidentale, LG a dezvaluit intentia de a lansa un nou smartphone din seria G, si anume G3 Stylus. Cu doar o saptamana inainte de evenimentul IFA 2014 ce va fi sustinul la Berlin, compania a anuntat oficial lansarea terminalului, acesta urmand sa faca parte din clasa de mijloc a smartphone-urilor LG.

lg-g3-stylus

G3 Stylus va pastra designul G3, insa in ceea ce priveste specificatiile dispozitivului, acestea sunt inferioare flagship-ului: display qHD de 5.5 inci cu rezolutie 960×540, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, camera principala de 13 MP si camera secundara de 1.3 MP, 8 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitate de extindere microSD), baterie de 3000mAh si conectivitate 3G. In plus, smartphone-ul dispune de un stylus Rubberdium cu varf capacitiv, pe care unii utilizatori il pot recunoaste usor de la linia de terminale LG Vu.

LG G3 Stylus va rula sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat si va fi disponibil in 3 variante de culori: negru, alb si auriu. Momentan nu se cunosc alte detalii despre dispozitiv, cum ar fi pretul si disponibilitatea regionala acestuia, insa cu siguranta acestea vor fi comunicate dupa lansarea oficiala care va avea loc in cadrul expozitiei IFA 2014.

Tags
Back to top button
Close