LENOVOWhat's New

Lenovo isi va prezenta viitorul smartphone, K920, pe 5 august

Lenovo a publicat astazi primul teaser pentru smartphone-ul K920, urmatorul flagship al companiei, care anunta prezentarea acestuia peste mai putin de doua saptamani, pe data de 5 august.

lenovo-k920-teaser

In afara de data prezentarii, teaser-ul despre K920 (care este de fapt o invitatie la evenimentul de prezentare) nu ofera alte informatii decat confirmarea camerei de 16 megapixeli cu flash dual-LED si stabilizator de imagine optica. Celelalte specificatii despre dispozitiv insa, cum ar fi display-ul de 6 inci cu rezolutie 2560×1440, procesor Qualcomm Snapdragon de 2.5 GHz, 3 GB de RAM si 32 GB memorie interna, raman in continuare doar la stadiul de zvonuri. De asemenea, se asteapta ca la lansare Lenovo K920 sa ruleze sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Momentan nu sunt disponibile informatii despre pretul si disponibilitatea pe piata a smartphone-ului K920, din fericire insa nu vom avea foarte mult de asteptat, acestea urmand sa fie facute publice in cadrul evenimentului de prezentare, pe 5 august.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачать презентацию lenovo k920, tapety lenovo k920, живи тапети за телефон lenovo, تحميل برامج لموبايل lenovo بدون رابط, تحميل ألعاب k5 صيني مجانا,
Back to top button
Close