What's New

Lenovo iese la rampa de lansare cu IdeaPad Miix 10

Lenovo pregateste pentru lansare o noua tableta de 10” IdeaPad Miix 10. Aceasta are un form factor ce se aseamana destul de mult cu Acer Aspire P3 o combinatie de tableta si laptop, ce are un capac de protectie, cu care este echipat, fiind incorporat in montajul tabletei, precum si o tastatura full size.

ideapad_miix_10_2Totusi, implementarea de catre Lenovo IdeaPad Miix 10 este destul de diferita. Montarea tabletei IdeaPadMiix e situata pe coltul din stanga si dreapta sus, precum si in zona de jos din mijlocul capacului, spre deosebire de montarea totala a corpului  de pe Aspire P3.

La specificatiile  tehnice a lui IdeaPad Miix 10 intalnim un procesor dual-core Intel Atom Z2760 a.k.a. Clover Trail SoC care dispune de un HT-activat la 1.8GHz si un PowerVR SGX 545 533MHz GPU. De asemenea, vine cu 2 GB de memorie RAM si memorie stocare interna de 64 GB.

ideapad_miix_10_3Tableta de are un ecran de 10 inchi, care suporta pana la cinci puncte de atingere simultane , fiind de asemenea, echipata cu o singura camera din fata, dar nu are si o camera orientata spre spate, iar sistemul de operare al acesteia va fi Windows 8.

Referitor la data de lansare Lenovo a afirmat ca ar trebui sa fie anuntata foarte curand, asa ca asteptam cu nerabdare sa auzim noutati de la ei in viitorul apropiat.

Leave a Reply

Back to top button