Android @GoogleLENOVO

Lenovo IdeaPad A2107 Tablet – Review

Design: Dispozitivul are un ecran LED de 7 inchi cu  touchscreen capacitiv cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Are un senzor 4 Points MultiTouch Screen, oferind o buna navigare. Aceasta este dotata cu User Interface Lenovo Mondrian, prin urmare, iese in evidenta fata de alte dispozitive Android.

Hardware si platforma: Sub carcasa are procesor de 1 GHz Cortex-A9 cuplat cu 1 GB RAM LPDDR2. Memoria de stocare interna este de 16 GB, care poate fi extins pana la 32 GB. Dispozitivul ruleaza pe Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Conectivitate: Dispozitivul suporta Retele 2G si 3G, si are capacitatea dual SIM. Are, de asemeni, Wi-Fi, Bluetooth, micro USB, si Professional Level GPS, adaptor PSU.

Camera foto: Are o camera principala de 2 MP si una secundara de 0.3 MP. Acesta are o capacitate de inregistrare video HD la o rezolutie de 1280 x 720 rezolutie. Dispozitivul suporta redare video HD.

Baterie: dispune de o baterie de 3550 mAh, si ofera timp de standby de pana la 500 de ore, timpul de  navigare pe internet fiind de pana la 8 ore.

Caracteristici remarcabile: Nu are nici un suport apel de voce, cu toate acestea capacitatile sale 3G si 2G sunt utilizate pentru accesarea internetului. Nu are nici un GPU, ceea ce o trage in jos la jocuri de buna calitate. Functia Ambient Light Sensor, regleaza rata de contrast a ecranului pentru a se potrivi cu lumina in care dispozitivul opereaza.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
لعبة صب واى لينوفو, เกมร์ ต่อสู้อิมเมชั้น สำหรับโทรศัพแอนดอย, مشكله فى تنزيل التطبيقات فى التابلت lenovo, tablet lenovo a2107 ah actualizar lollipop, juegos para tablet lenovo a2107a, temas para tablet android lenovo, ثيمات لينوفو ٢١٠٧, اسعار تابلت لنوفوا ٢١٠٧, تحميل العاب تابلت لينوفو, العاب تابلت لينوفو a2107, a2107 レノボ 通話, descargar aplicaciones para tablet lenovo a2107, descargar juegos compatible para la tablets a2107, خلفيات تابلت لينوفو, lenovo a2107 6.0.1, Instalat jocul pou pe telefon sony ericson, تحميل ألعاب مجانية لتابلت لينوفو, تحميل لعبة صب واي تابلت لينوفو a2107, descargar juegos para tablet lenovo, descargar gratis rom jely bean para ideapad lenovo a2107,
Back to top button
Close