Android @GoogleHUAWEIMobile Apps

Lansare Huawei Ascend D2 la CES 2013, un smartphone Full HD ce va impresiona asistenta

Asa cum ne-au obisnuit in ultima perioada chinezii de la Huawei ne surprind cu placere de fiecare data cand lanseaza un smartphone nou. Nici de aceasta data acestia nu fac rabat de la calitate si cu ocazia CES 2013 gazduit de Las Vegas au lansat modelul Ascend D2, un smartphone Android echipat cu display IPS de 5” ce impresioneaza cu imagini de inalta rezolutie gratie ce densitatii mari de pixeli per inch ce atinge un nivel de 441 printre cele mai mari existente in acest moment pe piata.

Noul gadget de la Huawei nu face rabat de la performanta, vine echipat cu un procesor Quad Core Krait tactat la 1,5GHz care asistat de o memorie RAM de 2GB pe o platforma Android v4.1 Jelly Bean si nu are nicio problema in a rula orice aplicatie multimedia de inalta rezolutie. Camera de 13MP, noua tendinta a smartphone-urilor de ultima generatie poate realiza capturi video Full HD 1080p la 30fps si gratie functiei furnizate de noul Android v4.1 Jelly Bean permite realizarea de cadre foto in timpul unei filmari ce pot fi stocate pe memoria interna generoasa de 32GB ce nu poate fi extinsa. Noul Huawei Ascend D2 a fost prezentat in cadrul CES 2013 de la Las Vegas si va fi prezent la sfarsitul lunii ianuarie in magazinele de profil, urmand ca utilizatorii sa-si satisfaca curiozitatea si sa incerce modelul care cu siguranta va atrage atentia si celor mai exigenti fani Android ce isi doresc un smartphone de top la un pret decent.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
huawei ascend d2 hry download, http://www.google.com.eg/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-309-themes_4793/1/?fi=7, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, VEIDOtag www google com, tatbikat nokia 206,
Back to top button
Close