What's New

Kodak va prezenta un smartphone cu Android dedicat fotografilor la CES 2015

Desi in urma cu doi ani a fost la un pas de a da faliment, compania americana Kodak a incheiat recent un parteneriat cu grupul Bullitt, un producator international de dispozitive electronice, pentru a lansa mai multe smartphone-uri si tablete ce vor rula sistemul de operare Android, dedicate celor pasionati de fotografie. Conform comunicatului de presa publicat recent de companie, primul terminal din aceasta serie va fi  prezentat in cadrul evenimentul Consumer Electronics Show 2015, ce va avea loc in perioada 6-9 ianuarie la Las Vegas.

kodak

Smartphone-urile produse de Kodak si Bullitt Group vor fi destinate utilizatorilor care doresc o experienta high-end, acestia urmand sa aiba parte de cele mai bune aplicatii si feature-uri de administrare si capturare imagini, dar si de un design pe masura. In plus, toate dispozitivele vor avea acces rapid la servicii de printare si sharing.

Din anuntul facut de compania americana se intelege ca primul smartphone Kodak nu va dispune de suport LTE, insa acesta va fi urmat in a doua jumatate a lui 2015 de un dispozitiv 4G, de o tableta si de o camera compatibila cu celelalte terminale.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل اطارات وموضوعات موبايل, doisnocuandroid,
Back to top button
Close