안드로이드@구글안드로이드 앱다운로드새로운 소식

Android 태블릿에서 창의력을 개발할 수 있는 상위 6개 앱

6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete cu Android care te vor ajuta să-ți exprimi ideile în mod inovator. Fie că ești un pasionat al designului grafic sau doar vrei să-ți lărgești orizonturile creative, aceste aplicații sunt o bună resursă prin care poți să-ți pui ideile în practică. Desigur, aceste aplicații sunt foarte utile pentru dezvoltarea creativității copiilor, care așa cum știm cu toții, pentrec foarte mult timp pe tabletă sau pe telefonul mobil.

Tableta ta Android devine un aliat de nădejde atunci când vine vorba de editarea fotografiilor de familie. Ecranul său generos îți dezvăluie fiecare detaliu într-o manieră captivantă. Imaginează-ți să poți surprinde acele momente în care fiul tău își închide ochii sau să ajustezi cu ușurință elemente precum vibrația și luminozitatea.

Într-o perioadă în care tabletele noi, cum ar fi Pixel Tablet și seria recent anunțată Samsung Tab S9, fac senzație pe piață, Android lucrează împreună cu dezvoltatorii pentru a optimiza aplicațiile creative pentru ecranele generoase. Indiferent dacă vrei să dăruiești fotografii de familie cu adevărat impresionante sau vrei să încerci mâna la editarea video, desen, pictură sau schiță, tabletele Android devin aliații perfecți pentru exprimarea creativității tale.

În articolul de astăzi, vom pune în lumină șase aplicații pe care le poți testa pe tableta ta Android pentru a-ți amplifica potențialul în proiectele creative viitoare: LumaFusion, Concepts, Google Photos, Sketchbook, Adobe Lightroom, Canva.

6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete cu Android

1. LumaFusion

LumaFusion, una dintre cele mai populare aplicații de editare video, este acum disponibilă pe tabletele cu Android. Compania a adus o echipă de dezvoltatori Android experimentați pentru a se asigura că versiunea LumaFusion pentru Android are o calitate înaltă. LumaFusion oferă o experiență cuprinzătoare de editare video pe tabletele cu Android, cu funcții precum editarea a până la șase piste video, o cronologie magnetică îmbunătățită și capacitatea de a tăia, copia și lipi între proiecte.

LumaFusion
LumaFusion

Download LumaFusion Android Tablet

2. Concepts

Concepts este o aplicație care cu siguranță ocupă un loc fruntaș în top 6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete 기계적 인조 인간

Concepts este o aplicație de schiță bazată pe vectori, se redimensionează pentru a se potrivi oricărui dimensiuni de ecran Android și funcționează excelent cu un stylus. Echipa de la Concepts a dorit să se asigure că experiențele utilizatorilor lor cu stylusul sunt la fel de naturale precum folosirea unui stilou pe hârtie. Compania a utilizat instrumentele și platformele Android pentru a ajuta la obținerea unui decalaj cât mai mic posibil între vârful stylusului și liniile trasate pe panza Concepts.

Concepts
Concepts

Download Concepts – Android Tablet

“Instrumentele și platforma Android fac mai ușoară abordarea varietății de dimensiuni de ecran și metode de introducere.” spune David Brittain, CEO al TopHatch, dezvoltatorul Concepts. “Setul matur de API-uri Android facilitează acest lucru.”

3. Google Photos

Google Photos este o modalitate excelentă de a stoca și edita fotografii, iar datorită designului său cu mai multe coloane pe tablete, poți vedea mai multe dintre fotografiile tale odată pe ecranul mai mare. Dacă editezi o fotografie, vei observa un nou panou lateral cu sugestii inteligente și unelte ușor de utilizat, ceea ce simplifică procesul de editare. Și dacă folosești Google Photos în modul ecran împărțit împreună cu o a doua aplicație precum Gmail, care susține funcționalitatea drag-and-drop, poți muta cu ușurință fotografiile pe ecranul tău și le poți lăsa în cealaltă aplicație.

Google Photos - Top 6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete Android
Google Photos

Download Google Photos – Android Tablet

4. Sketchbook

Sketchbook este o aplicație dedicată celor pasionați de schițe, pictură și desen. Sketchbook a dezvoltat o interfață intuitivă pentru utilizatorii de tablete, care nu va interfera cu locul unde desenezi. Aplicația se redimensionează pentru a se potrivi oricărei dimensiuni de ecran și vine cu o gamă completă de pensule personalizabile. Dacă folosești un stylus cu tableta ta Android, poți acum să plasezi stylusul deasupra pânzei pentru a vedea o previzualizare a modului în care vor arăta cursele de pensulă înainte să le desenezi. Acest lucru te poate ajuta să creezi desene mai precise și mai exacte.

Sketchbook
Sketchbook

Download Sketchbook – Android Tablet

Cu siguranță este una dintre acele aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete cu Android.

5. Adobe Lightroom

Adobe Lightroom este un editor popular de fotografii și videoclipuri ce folosește întregul spațiu suplimentar al ecranului tabletei pentru a face editări precise asupra fotografiilor tale. Aplicația dispune de o bara de navigare verticală pentru toate instrumentele de editare, iar dacă apeși și ții apăsat pe ecranul tactil al tabletei, poți vedea cum arată imaginea înainte și după editări. De asemenea, Adobe Lightroom îți permite să editezi fișierele RAW, ceea ce este ideal pentru utilizatorii care preferă să captureze fotografii RAW cu dispozitivele lor Android.

Adobe Lightroom
Adobe Lightroom

Download Adobe Lightroom – Android Tablet

6. Canva

Dacă o prezentăm ultima în top 6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete cu Android, nu înseamnă nici pe departe că aplicația Canva nu poate ocupa un loc fruntaș.

Canva, o aplicație de design grafic pentru editarea fotografiilor și videoclipurilor tale, a adăugat funcționalitatea de drag-and-drop, astfel încât utilizatorii pot adăuga rapid conținut în designurile lor. Poți muta și lăsa conținut din fișierele încărcate de tine sau din aplicații precum Google Photos și Chrome, dacă folosești Canva în modul ecran împărțit. De asemenea, Canva a actualizat aspectul layout-urilor sale, astfel încât să aibă o bara de navigare verticală pe ecranele mai mari, oferindu-ți mai mult spațiu pentru a lucra.

Canva
Canva

Download Canva – Android Tablet

În concluzie, acestea sunt top 6 aplicații pentru dezvoltarea creativității pe tablete Android. De la editarea foto și video până la schițare, pictură și design grafic, fiecare aplicație îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți exprima creativitatea într-un mod unic. Și nu doar pentru tine, ci și pentru cei mici, aceste aplicații pot fi un mod distractiv și educativ de a dezvolta imaginația și abilitățile artistice ale copiilor. Astfel, tabletele cu Android devin platforme versatile pentru explorarea și cultivarea creativității în rândul tuturor vârstelor și pasiunilor.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼