iOS@애플아이폰지도 시간새로운 소식

iPhone 마이크 모드 수정은 현재 사용할 수 없습니다

현재 마이크 모드를 사용할 수 없습니다.” este o problema pentru foarte multi utilizatori de iPhone care incearca sa activeze Voice Isolation 또는 Wide Spectrum in timpul apelurilor voce.

In mod normal, toate modelele de iPhone XS sau mai recente, ar trebui sa accepte aceasta caracteristica de filtrare a vocii in timpul apelurilor telefonice, odata cu lansarea iOS 16.4.

Pana la iOS 16.4, Voice Isolation 그리고 Wide Spectrum nu erau disponibile decat pentru apelurile FaceTime. Apple a extins aceasta caracteristica, dar din cate se pare, multi utilizatori nu se pot bucura de ea.

현재 마이크 모드를 사용할 수 없습니다.
Mic modes are currently unavailable

iPhone 마이크 모드 수정은 현재 사용할 수 없습니다

Apple nu ofera din pacate o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Multi utilizatori se plang pe forumul oficial al Apple ca eroarea apare pentru fiecare mod pe care incearca sa-l activeze pentru microfon. “Voice Isolation mode are currently unavailable” sau “Wide Spectrum mode are currently unavailable“.

Din ce am testat pe un iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro si iPhone 14 Pro, rezolvarea este foarte simpla. Initializeaza un apel cu cineva si incearca sa activezi “Voice Isolation” sau “Wide Spectrum”. Daca functia nu este dispnibila, inchide apelul, restarteaza 아이폰, apoi reapeleaza. In cazul meu a functionat pe toate modelele de iPhone mentionate anterior.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼