iOS@애플iOS 앱아이폰모바일 앱지도 시간새로운 소식

WhatsApp이 iPhone에서 배터리를 덜 소모하도록 만드는 방법

Cele mai mari consumatoare de baterie pe iPhone sau pe alte smarphone, sunt fara indoiala aplicatiile de social media si cele de chat. Daca vrei ca bateria iPhone sa te tina mai mult pe durata unei zile si sa consumi mai putin spatiu de stocare, in acest tutorial o sa vezi cum faci WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone.

Nu va fi afectata expedierea si receptionarea de mesaje text, mesaje vocale sau apeluri voce sau video.

Spre deosebire de Telegram si alte aplicatii de mesagerie, WhatsApp nu are un mod pentru salvarea energiei, iar aplicatia ruleaza aproape permanent procese in background. Nu ar fi nimic rau sa primim un continut actualizat atunci cand deschidem o aplicatie, numai ca in cazul WhatsApp nu este necesar. Atunci cand primesti mesaje, acestea sunt livrate prin sistemul push notification.

Doua metode in care vezi cum faci WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone

Dezactivare Background App Refresh pentru WhatsApp si dezactivarea descarcarii automate de continut media si documente. Cea din urma va salva atat bateria cat si spatiul de stocare.

Dezactivare Background App Refresh pentru aplicatia WhatsApp

1. Deschizi Settings 체육 아이폰 si mergi la General ? Background App Refresh.

2. In lista de aplicatii de la Background App Refresh comuti “Off” pentru aplicatia WhatsApp.

Dezactiveaza descarcarea automata de poze, video si documente pe WhatsApp

Atunci cand primesti poze, video, audio sau documente pe aplicatia WhatsApp, acestea sunt descarcate automat in aplicatie pentru a putea fi vizualizate. Nu vorbesc despre descarea lor pe spatiul de stocare, ci doar in aplicatie.

Asta inseamna ca atunci cand este primit un mesaj cu continut media, aplicatia il va descarca automat pentru ca utilizatorul sa-l poata vizualiza. Inseamna ca procesorul iPhone este pus la treaba, la fel si bateria.

Ca sa faci aplicatia WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone, cel mai bine este sa nu permiti descarcarea automata a continutului media si al documentelor.

1. Deschizi aplicatia WhatsApp si mergi in Settings 그만큼 Storage and Data.

2. In Storage and Data, 이동 Media Auto Download si dezactivezi descarcarea automata pentru: Photos, Audio, Video, Documents.

WhatsApp sa consume mai putina baterie
WhatsApp이 iPhone에서 배터리를 덜 소모하도록 만드는 방법

Dupa ce faceti aceste setari, un video primit intr-o conversatie va putea rula numai dupa ce dvs. apasati pe el pentru descarcare.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼