안드로이드@구글지도 시간새로운 소식

Android 휴대폰 또는 태블릿을 공장 초기화하는 방법

În acest tutorial o să înveți să resetezi la setările din fabrică un telefon Android sau o tabletă. Soluția cea mai simplă.

Când un dispozitiv Android refuză să pornească, trebuie să efectuați resetarea din fabrică din „Modul de recuperare” – “Recovery Mode“. Va trebui să folosim o combinație de butoane pentru a intra în modul de recuperare. Iată butoanele pentru unele dispozitive Android pe care le puteți avea:

Samsung Galaxy: Power + Volume Up
Google Pixel: Power + Volume Down
OnePlus: Power + Volume Down
Motorola: Power + Volume Down

resetezi la setările din fabrică un telefon Android
Android 휴대폰 또는 태블릿을 공장 초기화하는 방법

Folosiți din nou butoanele de volum pentru a evidenția „Factory Data Reset” („Resetare date din fabrică”) și apăsați butonul de pornire pentru a confirma.

Factory Data Reset
Factory Data Reset

Procesul de resetare din fabrică va începe și veți ajunge cu un telefon Android în aceeași stare în care era când l-ați cumpărat prima dată. Dacă resetarea din fabrică și nimic altceva nu a funcționat, este, din păcate, timpul să vă retrageți telefonul și să obțineți un nou dispozitiv 기계적 인조 인간. Telefoanele inteligente nu durează pentru totdeauna și poate fi de fapt nesigur să folosești un telefon Android vechi.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼