iOS@애플iOS 게임아이패드아이폰새로운 소식

Apple, iPhone/iPad용 게임 모드 출시 예정

Ceea ce așteptau mulți posesori de dispozitive iPhone și tablete iPad, în sfârșit este aproape să se întâmple! Din câte se pare, Apple va introduce Game Mode pentru iPhone / iPad.

Deși această funcție este în prezent disponibilă exclusiv pe computerele Mac odată cu lansarea în versiune beta a sistemului de operare macOS Sonoma, se pare că Apple a lucrat pentru a aduce Game Mode și pe dispozitivele care rulează iOS 17 sau iPadOS 17.

Recent, Apple a lansat cea de-a patra versiune beta a iOS 17 pentru dezvoltatori. Deși actualizarea nu aduce caracteristici noi majore, în codul sistemului sunt ascunse câteva chestii interesante. Mai precis, au fost descoperite dovezi că Apple lucrează la Game Mode pentru iOS și pentru iPadOS.

Game Mode pentru iPhone / iPad
Game Mode pentru iPhone / iPad

Cu toate că sperăm ca această caracteristică să fie prezentă cât mai repede pe dispozitivele iPhone / iPad, este posbil ca aceste framework-uri descoperite pe noua versiune iOS 17 să reprezinte numai secvențe de cod comune cu sistemul macOS Sonoma. Așa cum știm, Apple a lucrat intens în ultimii ani de a aduce cât mai mult elemente comune de compatibilitate pe sistemele de operare pentru Mac și pentru 아이폰.

Rămâne să vedem în versiunile viitoare ale iOS 17 Beta dacă Apple va aduce modificări la aceste coduri destinate Game Mode.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼