안드로이드@구글Android Games지도 시간새로운 소식

Android에서 게임할 때 알림을 끄는 방법

În acest tutorial înveți să dezactivezi notificările atunci când te joci pe Android. Astfel nu vei mai fi deranjat de notificările apelurilor și mesajelor.

Fără îndoială, smartphone-urile în zilele noastre au înlocuit parțial consolele portabile de jocuri. Majoritatea dintre noi preferă să jucăm jocuri pe platforma Android pentru că este ușor de folosit și accesibilă. De aceea, multe dintre jocurile care erau exclusiv pentru consolele de jocuri sunt acum disponibile și pe smartphone-uri.

Cu toate acestea, notificările sunt una dintre cele mai mari probleme care îți pot strica experiența de joc pe telefon. Îți imaginezi o notificare care îți blochează vederea în timp ce ești ocupat să lupti cu inamicii într-un joc precum PUBG 또는 Call Of Duty Mobile.

Android에서 게임할 때 알림을 끄는 방법
Android에서 게임할 때 알림을 끄는 방법

În orice caz, majoritatea smartphone-urilor Android vin cu un mod de joc incorporat care îți permite să blochezi notificările și apelurile în timpul jocului. Dacă nu, poți urma metodele de mai jos pentru a dezactiva notificările în timpul jocurilor pe platforma Android.

Android에서 게임할 때 알림을 끄는 방법

Ei bine, dacă nu dorești să folosești aplicații sau ajustări externe, utilizarea modului Do Not Disturb (DND) încorporat este cea mai simplă modalitate de a dezactiva notificările în timpul jocului. Pe de altă parte, poți folosi și aplicații de automatizare precum Tasker pentru a automatiza setările, dar să nu complicăm lucrurile.

1. Deschide “Settings” pe dispozitivul tău Android.

2. Navighează la “Sounds” apoi caută opțiunea “Do Not Disturb” (Nu deranja).

3. Alege dintre modurile disponibile pentru modul “Do Not Disturb” și activează-l. De exemplu, pentru a primi notificări doar de la anumite contacte importante, selectează opțiunea “Allow priority interruptions only“. Sau, pentru a nu fi deranjat deloc, poți selecta opțiunea “Don’t interrupt“.

DND in Games on Android
DND in Games on Android

Astfel dezactivezi notificările atunci când te joci pe 기계적 인조 인간. Apelurile și notificările vor fi întrerupte, iar dispozitivul tău va vibra sau va afișa notificări pop-up doar pentru notificările prioritare (dacă această opțiune este activată). Totuși, poți activa DND direct din setările rapide ale panoului de notificări în timpul jocului.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼