iOS@애플아이폰모바일 앱지도 시간새로운 소식

iPhone 및 iPad용 ChatGPT

Sunt multe aplicatii iPhone 및 iPad용 ChatGPT, insa o solutie implementata in iOS prin care sa utilizezi acest limbaj al inteligentei artificiale (AI), nu se intrevede prea curand. Apple pare ca s-a limitat la Siri, in timp ce Microsoft a implementat deja GTP-4 in Bing si urmeaza asistentul Copilot in suita de aplicatii Microsoft 365.

Vestea buna este ca daca vrei sa ai acces la cea mai noua versiune de ChatGPT de pe iPhone, gratuit si fara sa instalezi vreo aplicatie, o poti face foarte simplu, urmand pasii din tutorialul nostru.

Cum adaugi ChatGPT pentru iPhone sau iPad

1. Deschizi Safari pe iPhone si accesezi https://chat.openai.com/.

2. Apasa butonul cu optiunile de partajare (share) din partea de jos a Safari, apoi din lista de optiuni alege “Share to Home Screen”.

iPhone 및 iPad용 ChatGPT
Add ChatGPT to iPhone Home Screen

3. Alegi numele noului shortcut (aplicatiei) care doresti sa apara pe Home Screen, apoi apesi pe “Add“.

ChatGPT pentru iPhone

Acum poti accesa foarte simplu ChatGPT de pe ecranul 아이폰, fara sa fie nevoie sa mai instalezi alte aplicatii.

In acelasi fel puteti adauga shortcut la ChatGPT si pe iPad sau iPod touch.

Majoritatea aplicatiilor care sunt prezente in App Store folosesc de fapt API al ChatGPT si aduc rezultatele tot intr-o interfata web.

AI de la Apple

Am vazut ca foarte multi confunda Siri cu inteligenta artificiala si spun ca Apple este mult in urma la acest capitol. Cea de a doua jumatate este foarte adevarata. Apple nu a anuntat nimic despre intentia de a lansa un asistent AI pentru posesorii de iPhone, iPad, Mac sau alte dispozitive. Cat despre Siri, lucrurile stau cu totul altfel. Siri nu foloseste limbajul AI, iar cat despre dezvoltare …

Apple a lansat Siri odata cu iOS 5 (oct. 2011) si in fiecare an compania a spus ca acest asistent va deveni mai inteligent si capabil sa execute cat mai multe cerinte ale utilizatorilor. Din pacate, suntem in primavara lui 2023 si acest lucru nu s-a intamplat. Siri a evoluat foarte putin, motiv pentru care multi utilizatori de iPhone, iPad si Mac uita de existenta lui. Personal, daca nu as fi avut HomePod nu as fi utilizat Siri niciodata.

몰래 하기

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

답장을 남겨주세요

귀하의 이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필요 입력 사항은 표시되어 있습니다 *

맨 위로 돌아가기 버튼