Mobile Apps

Jolla Jolla, un smartphone unic ce ruleaza un nou sistem de operare Sailfish

Noul smartphone Jolla Jolla a aparut ca urmare a abandonarii proiectului Meego iar pe structura de baza a acestuia a fost construit un nou sistem de operare SailFish. Noul sistem de operare SailFish chiar daca este cel mai nou OS de pe piata, are un mare avantaj, accepta aplicatii Android, acest lucru asigurand posibilitatea de a intra in marea galerie din Google Play si astfel un mare avantaj pentru a-si asigura un debut cat mai consistent.

Jolla_Jolla

Noul Jolla Jolla este un smartphone echipat cu un procesor Dual Core de 1GHz care poate sa asigure rularea in conditii optime a OS SailFish si o memorie interna de 16GB ce poate fi suplimentat cu un card microSD de pana la 64 de GB ce poate asigura spatiu suficient pentru aplicatiile preferate. Conectivitatea LTE si HSDPA, impreuna cu  Wi-Fi si bluetooth-ul ofera variante suficiente pentru transfer si download iar camera foto de 8MP asigura performante excelente ce nu lipsesc de pe telefoanele de ultima generatie, cu autofocus, GeoTag si filmare HD la rezolutie 1080p cu 30 fps iar cea secundara la rezolutie VGA nelipsita pentru apelurile video si pentru aplicatiile de chat fac din noul Jolla Jolla un smartphone ce va atrage atentia competitorilor si care promite ca poate sa intre pe piata dura a smartphone-urilor unde numai cei puternici pot supravietui. Noul model va intra pe piata in luna iunie si piata europeana va fi prima care va lua contact.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
yang unik dari os jolla, โปรแกรมเล่นเพลง สำหรับ NOKIA AHSA 501, Upgrade nokia symbian belle ke sailfish bisa atau tidak, meego játék, meego játékok, morski pas igre za mob, tlumacz google na telefon z java, kode rahasia hp samsung gt c3510, jolla google kontakt, PDF pt.mobil, samsung c3310 teması ındır, sailfish hindi sms wallpaper, go.store.ovi.mobi/entry/van/music/C5-05, jocuri java, download facebook pentru telefon, megoo os walpaper, jolla טלפון, تحميل ألعاب سامسونجs5222, โหลด เกม จาวา ฟรี, sailfish aplikace,
Back to top button
Close