DownloadsiOS @AppleiOS NewsWhat's New

Jailbreak legitim pentru iOS 7.1.1

Desi nu a mai ramas chiar mult timp pana la lansarea urmatorului sistem de operare mobil al Apple, iOS 8 (acesta este deja disponibil in varianta beta pentru developeri), comunitatea de jailbreak pentru iOS nu a stat degeaba in asteptarea acestuia, ci a reusit, intr-un final, sa gaseasca o modalitate de jailbreak pentru iOS 7.1.1.

jailbreak-ios-7.1.1

Din informatiile existente online, Pangu este un serviciu creat de cativa membri chinezi ai comunitatii jailbreak, care momentan nu functioneaza decat pentru sistemele Windows si care se bazeaza pe exploit-urile descoperite de hacker-ul i0n1c. De asemenea, s-a confirmat legitimitatea acestui serviciu si faptul ca poate efectual jailbreak dispozitivului iOS fara a afecta sistemul. Pangu este foarte usor de folosit, asemanator cu alte servicii de jailbreak si functioneaza inclusiv pe dispozitivele iOS de generatie noua, cum ar fi iPhone 5S sau iPad Air.

Servicul de jailbreak pentru iOS 7.1.1 instaleaza pe langa Cydia Store si un app store chinezesc ilegal, insa cel mai probabil nu va dura mult pana cand vor fi lansate si alte servicii asemanatoare (probabil ceva mai curate). Pentru cei care vor sa acorde o sansa Pangu pentru a face jailbreak dispozitivului cu iOS 7.1.1 din dotare, acesta poate fi descarcat folosind link-ul de mai jos:

Download Pangu pentru iOS 7.1.1 jailbreak.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/c6-01, гугле хром для нокиа с-007, โรเบิร์ต jailbreak,
Back to top button
Close