iOS @AppleiPhoneWhat's New

iPhone X – Tutorial Video cu cele mai importante caracteristici

iPhone X a intrat oficial in vanzare, insa la clientul final va ajunge cel mai devreme spre finalul lunii noiembrie, inceputul lunii decembrie.
Cu  un pret final cuprins intre 5.299 lei si 5.499 de lei, noul flagship al Apple nu credem ca va duce lipsa de cumparatori. Asta daca este sa ne luam dupa volumul pecomenizilor care s=au dat deja pe magazinele online din intreaga lume.

Daca esti unul dintre milioanele de fani Apple care intentioneaza sa cumpere un iPhone X, Apple a publicat un tutorial care s-ar putea sa te intereseze. Un video de 4 minute si 22 secunde in care sunt prezentate cele mai importante caracteristici ale iPhone X. In prezentarea video sunt  sunt prezentate cateva gesturi pentru navigatia fara butonul de Home, gesturi noi caracterisitice iPhone X, utilizare Face ID, Apple Pay, Animoji, inchiderea telefonului si multe altele.

https://www.youtube.com/watch?v=cJZoTqtwGzY

Odata cu acest tutorial video, Apple a lansat si noi documente cu instructiuni de utilizare iPhone X, in care se arata pas cu pas cum poate fi configurat Face ID, cum se folosesc animoji, noile gesturi si Apple Pay.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button