iOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPhoneWhat's New

iPhone SE, cel mai puternic telefon de 4″

iPhone SE este, fara indoiala, cel mai puternic telefon de 4″ vazut pana acum. Design-ul este cel consacrat deja. A9 este acelasi cip avansat folosit la iPhone 6s. Camera de 12 MP face fotografii incredibile si clipuri 4K, in timp ce, Live Photos da viata imaginilor. Rezultatul este un iPhone care pare firav. Dar se comporta ca un gigant tehnologic.

ihpne se colours

Fabricat din aluminiu sablat cu sticla pentru un finisaj satinat, acest telefon compact este proiectat pentru a se potrivi perfect in mana ta. Ecranul Retina 4″ face ca totul sa arate clar. Muchia opaca, atent finisata, se potriveste perfect cu logoul din otel inoxidabil de aceeasi culoare.

Cu arhitectura pe 64 de biti, specifica desktopurilor, cipul A9 ofera viteza si cursivitate. Datorita performantei grafice specifica consolelor, jocurile si aplicatiile sunt incredibil de detaliate si captivante. Incorporat direct in cipul A9, coprocesorul de miscare M9 se conecteaza direct la accelerometru, giroscop si busola redand o gama extinsa de capabilitati de monitorizare pentru fitness, precum masurarea pasilor si a distantei parcurse.

Accesorizat cu o camera iSight de 12 megapixeli, poti fi sigur ca vei face fotografii la fel de clare ca cele de pe un iPhone 6s. Acest lucru include inregistrarea si editarea de videoclipuri 4K.

Ecranul Retina il poti folosi ca pe un blit pentru camera FaceTime HD. Gratie cipului personalizat, care permite ecranului sa se aprinda de trei ori mai puternic decat in mod normal, Retina Flash te ajuta sa iti luminezi selfie-urile in conditii de luminozitate redusa. Blitul True Tone se adapteaza dupa lumina ambientala oferind astfel culori mai realiste si tonuri de piele mai naturale.

Galeria foto iCloud pastreaza fotografiile si videoclipurile pe care le faci si le actualizeaza pe toate terminalele tale, orice modificare fiind actualizata automat peste tot.

iphone se

Cu Touch ID, deblocarea iPhone-ului tau SE este simpla si sigura.

Datorita faptului ca iPhone SE are mai multe benzi LTE, este mai usor sa beneficiezi de roaming in toata lumea. Totodata, iPhone SE este compatibil cu Voice Over LTE si apeluri Wi-Fi pentru convorbiri de inalta calitate prin internet de banda larga.

Cu o interfa usor de folosit, functii uimitoare si securitate, iOS 9 este cel mai avansat sistem de operare mobil si reprezinta fundatia iPhone SE.

Fiind dotat cu peste un milion si jumatate de aplicatii in App Store, vei putea sa iti personalizezi dispozitivul dupa cum vrei.

Leave a Reply

Back to top button