iPhoneWhat's New

iPhone placat cu aur pentru Ronaldo, Gotze si Falcao

Radamel Falcao nu este singurul jucator care are telefonul placat cu aur, Cristiano Ronaldo si Mario Gotze se bucura si ei de astfel de telefoane unice! Ronaldo l-a primit dupa ce a castigat a doua oara consecutiv Balonul de Aur, in timp ce Mario Gotze l-a primit pentru golul marcat in finala Campionatului Mondial din 2014. Gotze are si initialele trecute pe telefonul mobil!

0

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_2
Atacantul echipei Manchester United, Radamel Falcao, nu isi refuza niciun capriciu, el castigand 250.000 de lire pe saptamana iar acest lucru ii permite sa-si satisfaca toate dorintele. Ultima a fost de a-si placa iPhone-ul cu aur de 24 de karate. Acesta are si o carcasa de piele pe care apar si initialele jucatorului, RF.

jucatorul-lui-man-united-radamel-falcao-si-a-placat-iphone-ul-cu-aur-de-24-de-karate_3

Imaginea a fost uploadata de jucator pe contul sau de Instagram. Modificarea telefonului a fost facuta de suedezii de la Golden Concept, cei care i-au trimis si o husa de piele pentru telefonul personalizat si un purtator de carduri.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Оновлення програми симбиан для сони эриксон, ronaldo ima iphone6, Facebook messenger letöltése symbian rendszerü telefonra, hindi mobile saptbeyar, ゴールデンコンセプト カードケース, tapeta falcao download na telefon java, العاب سومبيان 5, pobierz za free aktualizacje dla sony ericsson satio u1, nokia kullatud telefonid, samsung gt s5220 doplnky programy, ゴールデン ooncept 携帯, nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, golden concept 携帯 , golden concept iPhone, ゴールデンコンセプト iPhone6ケース, laika zinas download for nokia c5, मरिओ game download for android, aplikácie pe Nokia c6-00, ゴールデンコンセプト 携帯, Www ,
Back to top button
Close