iPhoneWhat's New

iPhone 7S – Data de lansare, Design, Pret si Caracteristici

Fanii Apple deja au intrat in febra viitorului model de iPhone. Care va fi viitorul model de iPhone? Cel mai probabil iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Cand va fi lansat noul iPhone? Septembrie sau cel tarziu in octombrie 2017. Cat va costa viitorul iPhone 7S? Va aveam cu siguranta un pret mai mare decat iPhone 7.

Nu stiu de ce majoritatea se arunca in zvonuri care il aduc in prim plan ca viitor model pe iPhone 8, pentru ca Apple nu a anuntat nimic cum ca ar intentiona sa sara peste seriile intermediare “S“. Inca de la iPhone 4, Apple a mers pe ideea lansarii unui model aproape similar ca design, in anul urmator. Asa se face ca dupa iPhone 4, anul urmator am avut iPhone 4S, iar traditia s-a mentinut la iPhone 5 si iPhone 6. Ba chiar au fost si cateva editii intermediare. iPhone 5C, aparut ca produs low-cost in era lui iPhone 5 si iPhone SE in era lui iPhone 6S.

Daca ar fi acum sa ne dam cu parerea si plecam urechea la zvonurile legate de caracteristicile iPhone 8, ar insemna sa anticipam cum va arata un iPhone a carui data de lansare va fi peste 16-17 luni. Pana atunci o sa mai avem aproape sigur cel putin doua modele. iPhone 7S si  iPhone 7S Plus. Asta daca nu o sa mai apara si un “SE” in aceasta vara, gen cum a fost iPhone SE si iPhone 7 PRODUCT RED.

Ce noutati vor fi prezente pe iPhone 7S si iPhone 7S Plus

Cu siguranta un procesor mai puternic si o memorie RAM mai solida. Totodata vorbim si de un procesor grafic mai inteligent, capabil sa sustina o viitoare Camera 3D. Apple nu ar face greseala sa ramana in urma Samsung care in ultima perioada, cu toate exploziile modelului Note, au mers inainte au invovat foarte mult.


Display-ul lui iPhone 7S va fi capabil sa redea lumina si culorile cu tehnologia “True Tone“, iar senzorul de amprenta cel mai probabil va fi mutat pe spatele iPhone-ului. Nu stiu daca chestia asta va fi binevenita, pentru ca de multe ori avem nevoie sa deblocam iPhone si atunci cand este lasat pe birou cu fata in sus. Ar fi cam incomod sa iau iPhone de fiecare data in mana ca sa-l pot debloca.
Se speculeaza la la iPhone 8 display-ul va fi cat toata partea frontala (pe modelul  Samsung), iar senzorul de amprenta va fi in display. Asta chiar ar fi ok. Ca masura suplimentara de securiate si va folosi si o  scanare a irisului, dar aceasta se va face pe bune. Stim ca Samsung au “inovat” o scanare faciala. dar ca sa fie deblocat era de ajus sa-i arati poza proprietarului.

Pe langa partea de hardware si de design exterior, estimam ca iPhone 7S va avea parte si de un iOS redesenat. A trecut cam mult timp de cand Apple nu a adus modificari importante de interfata pe iOS. Cel putin versiunile 9 si 10 sunt aproape identice. Se asteapta ca odata cu lansarea viitorului model de iPhone sa avem parte si de un iOS care sa celebreze 10 ani de existenta iPhone. Fanii Apple se asteapta la ceva spectaculos. Ramane de vazut totusi daca nu cumva aceste schimbari vor fi prezente pe iOS-ul care va lansa iPhone 8.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
fondekron,
Back to top button
Close