iOS @AppleiOS NewsiPhoneWhat's New

iPhone 7 cu dual camera, o inovatie tehnologica Apple

Asa cum ne-au obisnuit deja cei de la Apple, se pare ca acest an va fi iarasi unul cu lansare de noua tehnologie si anume iPhone 7, accesorizat cu sistem dual-camera, largind, in acest mod, optiunile pentru captura foto-video, disponibile utilizatorilor de iOS. Dezvaluirea este facuta de un analist renumit, Ming-Chi Kuo, care nu s-a inselat ori de cate ori aparea cate un zvon despre noile dispozitive Apple. De fapt, inventia consta in updatarea modelului iPhone 7 Plus, care ar urma sa primeasca un display de 5.5″ si nu mai putin de 3GB memorie RAM pentru procesarea imaginilor obtinute.

Conform informatiilor disponibile momentan, iPhone 7 va pastra un design exterior asemanator modelului actual, dar din care va lipsi conectorul pentru casti, a carui functionalitatea va fi redata de cel responsabil cu alimentarea, prezent in partea de jos a dispozitivului mobil.

Imbunatatirile, care se concentreaza mai mult pe partea de hardware, pun accentul pe introducerea unui sistem dual camera, o antena cu design modificat si acelasi Smart Conector, de care dispun tabletele iPad Pro.

Totusi, furnizorii Apple sustin ca cererea pentru iPhone 7 nu va fi una insemnata, din cauza “lipsei de inovatie” a modelului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jocul luigykent, pobierz motywy na sony Ericsson j108i download, cum sparg o parola la un card micro sd blocat, como consenta o fone de ouvido no butao, Download aplikasi live score sony ericsson,
Back to top button
Close