iOS @AppleiPhoneWhat's New

iPhone 7 ar putea oferi utilizatorilor ecran 3D si camera foto de 14 MP

Desi nu au trecut decat cateva luni de la lansarea dispozitivelor Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus, au inceput deja sa circule zvonuri despre cum va arata si cand va fi lansat urmatorul smartphone al companiei din Cupertino.

Astfel aflam ca iPhone 7 ar putea debuta abia in anul 2016, Apple planuind sa isi acorde destul timp pentru a lansa un nou dispozitiv cu totul surprinzator, iar conform unui brevet primit recent de catre companie, se pare ca aceasta intentioneaza sa utilizeze pe urmatorul dispozitiv iPhone un display 3D care va redefini modul in care aceasta tehnologie este implementata pe dispozitivele mobile.

iphone-7

De asemenea, se asteapta si un upgrade pentru camera foto, senzorul de numai 8 MP de pe terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus fiind mai degraba dezamagitor in ciuda calitatii destul de bune a fotografiilor facute acesta. Conform surselor care au dezvaluit aceste detalii, iPhone 7 va beneficia de o camera de 14 MP care va creste nu doar calitatea fotografiilor, ci si rezolutie acestora.

Insa chiar daca iPhone 7 nu va fi lansat anul viitor, ci abia in 2016, cel mai probabil Apple va lansa in 2015 modelul iPhone 6S, care ar urma sa fie dotat cu un ecran de 4.7 inci si o camera foto cu functie OIS, precum si un model iPhone 6S mini cu ecran de 4 inci, acesta fiind dispozitivul pe care Apple l-ar lansa special pentru utilizatorii care apreciaza mai mult un smartphone nu doar inteligent, ci si compact (asemanator cu modelul iPhone 5S).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.com/url?q=http://fr.java.mob.org/brands/nokia/, อุปกรณ์เล่นหน้าจอมือถือ, कैमरा डाउनलोड, tr.amtelefon.com/mobile/apple-iaıos/ios-news,
Back to top button
Close