iOS @AppleiPhoneWhat's New

iPhone 6s & iPhone 6s Plus – Specificatii si Comparatii cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Apple lanseaza in luna septembrie / octombrie un nou model de iPhone / iPad, insa schimbarile majore de design exterior au loc odata la doi ani. Anul acesta este randul seriei “S” de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sa fie lansata. Asadar nu ne asteptam la importante schimbari de design in exterior, insa din ce s-a aflat pana acum noie iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor avea cateva imbunatatiri substantiale sub carcasa.
Cel mai probabil iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor si prezentate de Apple la evenimentul care va avea loc pe 9 septembrie 2015, lansarea efectiva si punerea un vanzare de catre dealerii de telefonie mobila si magazine sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii septembrie 2015. Daca e sa ne luam dupa istoria lansarilor din ultimii ani, anul trecut iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in luna septembrie 2014, iPhone 5s si iPhone 5c au fost lansate in septembrie 2013, iPhone 5 in septembrie 2012, iar in octombrie 2011 a fost lansat iPhone 4s.

Noile device-uri de la Apple, iPhone 6s si iPhone 6 Plus vor avea aceleasi dimensiuni ca si modele precedente, respectiv display de 4.7 si 5.5 inch, iar gama de culori va ramane neschimbata. Exista totusi zvonuri care anunta lansarea unei versiuni de iPhone 6s roz. Mai exact un roz auriu (rose gold), dedicat doamnelor si domnisoarelor. Aceasta noua culoare se va adauga celor existente deja. Space Grey, Gold si Silver.

Sub carcasa, noul iPhone 6s va avea un procesor A9 imbunatatit, iar memoria RAM va creste la 2 GB RAM. In ceea ce priveste camera foto, Apple a pregatit o camera de 12 Mp capabila sa inregistreze video la rezolutie 4K. Tot pentru captura video si audio, iPhone 6S va fi prevazut cu un microfon performant amplast pe partea din spate a telefonului, pentru a captura sunetul in timpul inregistrarilor video.
O alta noutate a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, este display-ul Force Touch. Aceste va sti cat de tare apasam pe display, si se vor adauga functii specifice.

iPhone_6s_Pictures

Desigur, noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate odata cu noul sistem de operare iOS 9.

Leave a Reply

Back to top button