iOS @AppleiPhoneWhat's New

iPhone 6 va fi lansat in septembrie 2014

Unul dintre cele mai asteptate anunturi de catre utilizatorii iOS a fost facut zilele trecute de catre surse apropiate Apple, si anume faptul ca dispozitivul iPhone 6 va fi lansat in luna septembrie a acestui an. Publicatia taiwaneza Industrial and Commercial Times a raportat de asemenea si faptul ca Pegatron, unul dintre colaboratorii Apple pentru producerea noului dispozitiv, a primit deja 15% din comenzile pentru modelul cu ecran de 4.7 inci, compania urmand sa produca anul acesta peste 50 de milioane de dispozitive (atat iPhone 6 cat si iPhone 4S si iPhone 5C).

iphone6

Dupa informatiile aparute online, Apple se pare ca va lansa doua modele de iPhone 6, ambele cu ecran mai mare decat cel de 4 inci al modelelor deja existente pe piata (iPhone 5 si 5S). Modelul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inci va fi lansat in luna septembrie, in timp ce modelul cu ecran de 5.5 inci va aparea pe piata spre sfarsitul anului (lansarea tarzie a acestuia a fost cauzata se pare de probleme cu furnizarea de baterii corespunzatoare si a sticlei Saphire folosita pentru display-ul phabletei).

Rapoarte anterioare au anuntat deja ca atat Pegatron cat si Foxconn (alt colaborator Apple) au primit deja comenzi pentru producerea iPhone 6, Pegatron urmand sa primeasca 50% din totalul de comenzi pentru respectivele dispozitive, iar Foxconn va produce nu mai putin de 90 de milioane de unitati doar in acest an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
opera mini 7 mobile alcatel dowlands,
Back to top button
Close