iOS @AppleiPhoneMOBILE TIPS

iPhone 6 & iPhone 6 Plus / Red Screen Problem

Proprietarilor de iPhone (iOS) si un smartphone cu sistem Android, nu le-a fost greu sa observe dealungul timpului, ca la capitolul stabilitate iPhone este pe departe mult inaintea oricarui telefon mobil cu Android. Acest lucru nu inseamna insa ca iPhone-urile sunt lipsite de probleme si ca sistemul de operare dezvoltat de Apple, iOS, este unul 100% stabil.

O problema cu care se confrunta unii proprietari de iPhone 6 sau/si iPhone 6 Plus, este eroarea care face intreg ecranul rosu, urmata de un reboot al device-ului. Daca la sistemele de operare PC, Microsoft Windows, aveam de a face cu BSoD (Blue Screen of Death sau Eroarea cu Ecran Albastru), la iOS avem de a face cu Red Screen of Death – Eroarea cu Ecran Rosu. Normal, Apple trebuie sa fie cu ceva mai diferiti intotdeauna :-)

red_screen_iphone_6_plus

Datele erorii Red Screen / Ecran Rosu la iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Unii utilizatori de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au raportat erori de genul ecran rosu, uneori ciar cu flash screen-uri, urmate de aparitia logo-ului Apple (marul), dupa care telefonul se restarteaza.
In situatia in care ecranul ramane rosu, iar iPhone-ul nu mai raspunde la comenzi, ca solutie de restartare este apasarea simultana a butoanelor Home si Sleep/Wake timp de 10 secunde. In mod normal, dupa 10 secunde trebuie sa apara logo-ul Apple iar telefonul sa se restarteze. Aceasta operatiune nu inseama ca rezolva definitiv problema “ecranului rosu”. Este foarte posibil a aceasta eroare sa reapara.

Potentiale rezolvari ale Red Screen pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus

1. Cel mai probabil aceatsa este o eroare software cauzata de o arhiva backup corupta. Puteti incerca un proces de restore (restaurare) cu ajutorul iTunes pentru a rezolva aceatsa problema.

2. O eroare hardware a uneia sau mai multor componente ale iPhone-ului. In acest caz va trebui sa contactati Apple, un service autorizat de Apple sau magazinul de la care ati cumparat telefonul. Este bine sa aveti si certificatul de garantie la indemana. In majoritatea cazurilor, orice problema la un iPhone care ajunge in service, este rezolvata prin inlocuirea unitatii (adica a telefonului).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
iphone 5s pantalla roja, al restaurar se pone roja la pantalla iphone 6, iphone 6 plus czerwony ekran, como arreglar la pantalla roja de mi iphone5s, iphone schermo rosso, red screen pada iphone, ไอน โฟน5s จอแดง, solucion pantalla roja iphone 6, ايفون 6 شاشة حمراء عند تشغيله , iphone5sหน้าจอแดง, giga vaja rington mp3, pantalla roja iphone 6 plus, iphone 6 rød skærm, iphone pantalla roja solucion, pantalla azul iphone 6s precio , a que se debe el pantallazo rojo en el iPhone 5, pantalla roja iphone 6, iphine 5s zapala sie czerwony ekran, หน้าจอไอโฟนเป็นสีแดง, rød skjerm iphone 6,
Back to top button
Close