What's New

iPhone 5 – lansare, zvonuri si dezvaluiri

In aceasta saptamana intr-un articol al BGR (BoyGeniusReport), pe blogul bine cunoscut al acesteia, se pare ca o serie de documente Telus, ce este o mare companie de telecomunicatii din Canada, indica o data de lansare pe 01 octombrie pentru mult asteptatul iPhone 5 in Canada.

Daca este sa ne uitam la lansarile iPhone anterioare, Apple a lansat noile dispozitive din SUA si Canada, ambele in acelasi timp, primul in Statele Unite, apoi al doilea Canada. Luand in considerare ca in Canada lansarea ar avea loc pe 1 octombrie, data de lansare pentru Statele Unite ar trebui sa se situeze la sfarsitul lui septembrie.

Se pare ca pe lista de lansare, care include iPhone 5, pare sa coincida de asemeni, cu datele de lansare pentru o serie de alte gadget-uri. Aceste date par a fi corecte, astfel cum acestea sunt confirmate de catre multe alte surse de incredere. Acest lucru inseamna ca 1 octombrie ar putea fi de fapt data de lansare din Canada.

O alta serie de zvonuri au aparut pe Sohu, o mare companie chineza ce detine un motor de cautare, vorbesc despre acordul dintre China Telecom si Apple de a introduce noutati pentru iPhone-uri, avand si o versiune iPhone mai ieftina decat actualul model in luna octombrie. Smartphone-ul va fi o versiune mai ieftina a dispozitivului curent, care va atinge o baza de clienti mai mare, pentru tarile in curs de dezvoltare. Magazinele vor proceda la reducerea preturilor pentru iPhone-ul curent, dupa iPhone 5.

Se pare ca unele magazine se pregatesc pentru noul smartphone Apple prin reducerea preturilor la modele curente de baza a lui iPhone 4. Radio Shack ofera versiunea de 16GB pentru 169.99 dolari si versiunea de 32GB pentru 269.99 dolari. Target executa, de asemeni, o promovare, avand modelul de 16GB la 149.99 dolari si modelul 32GB pentru 249.99 dolari, precum si versiunea 3GS pentru numai 19.99 dolari. Ambele magazine ofera un credit de 100 dolari pentru achizitionarea de iPhone 4, pentru comercializarea unui model mai vechi.

Zvonuri noi ies in fiecare zi si este greu de a decide care dintre ele este credibil, dar atunci cand comerciantii cu amanuntul incepe taierea preturilor, acesta este un bun indiciu ca o noutate este pe drum. In timp ce citim in mod constant noi stiri si cele mai multe ori contradictorii despre data de lansare, un lucru este cert: iPhone 5 va fi lansat in curand, indiferent de cate stiri sunt lansate de acum inainte in directia asta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
pokretanje iphone 5, zagruzki dlia ipod mini,
Back to top button
Close