What's New

iPhone 4.0 Preview

Pentru cei care inca nu ati aflat, Apple a facut ieri prezentarea sistemului de operare mobil iPhone 4.0. Daca sunteti interesati, mai intai de toate trebuie sa stiti care sunt caracteristicile noului iPhone si care sunt modificarile majore aduse acestuia.

  • in primul rand iPhone 4.0 va fi multitasking: userii au cerut si Apple s-a conformat. Sistemul va contine un mod rapid de a trece de la o aplicatie la alta fara ca vreuna dintre aplicatiile deschise sa fie afectata (suport imbunatatit pentru background).

"These services include background audio, so apps like Pandora can play music in the background, and VoIP, so VoIP apps can receive a VoIP call even when the iPhone is asleep or the user is running other apps. iPhone OS 4 provides multitasking to third party apps while preserving battery life and foreground app performance, which has until now proved elusive on mobile devices."

  • o alta caracteristica interesanta va fi posibilitatea de a organiza aplicatiile in foldere (administrare mult mai simpla), optiune care pana acum si-a facut simtita lipsa acut, mai ales in cazul userilor care au obiceiul sa downloadeze foarte multe aplicatii pe iPhone-urile din dotare.

"Simply drag one app icon onto another, and a new folder is automatically created. The folder is automatically given a name based on the App Store category of that app, such as "Games," which the user can easily rename."

iphone4.0-1 iphone4.0-2
  • suportul pentru e-mail va fi de asemenea imbunatatit, cu inbox compact (posibilitatea de a primi e-mailurile de pe diferite conturi in acelasi inbox) plus posibilitatea de a grupa e-mailurile in conversatii.
  • iPhone 4.0 va oferi si suport pentru companii, ceea ce va include o criptare mult mai sigura a mesajelor electronice (e-mail), SSL VPN (Secure Sockets Layer virtual private network) inclus si distributie wireless pentru companiile care vor dori sa foloseasca aplicatii personalizate pentru activitatile zilnice.
  • o alta noutate va fi si reteaua de jocuri, asemanatoare cu Xbox Live, in care userii de acelasi nivel vor putea juca unii impotriva altora orice joc din retea.

“We wanted to make this even better — we’ve added a social gaming network. We do automatic matchmaking, we’ll find others with a similar ability and match them against you. You can see how you’re progressing in a game with achievements."

  • si, nu in ultimul rand, iAd: reteaua de publicitate mobila Apple. Aceasta va fi implementata in aplicatiile pentru iPhone, astfel incat reclamele sa nu se mai suprapuna peste acestea in timpul utilizarii de catre useri. In plus, iAd va insemna un venit in plus pentru developerii aplicatiilor iPhone, deoarece Apple a promis ca 60% din castiguri le vor reveni acestora.

iPhone 4.0 va fi disponibil pentru telefoanele iPhone incepand din vara acestui an, iar din toamna posesorii iPad vor putea beneficia de asemenea de OS upgrade.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
тапети на дракони сваляне, تنزيل برنامج شبح الصوره لموبايلات النوكيا, wahetappتحميل جافا, wahetapps,
Back to top button
Close