DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 9 Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

In urma cu putin timp, Apple a lansat versiunea finala de iOS 9.2. A stat mai bine de o luna de zile in versiune beta, dar se pare ca noua versiune chiar a meritat asteptarea.

iOS 9 vine cu o serie de imbunatatiri, noutati si rezolvarea unor probleme / erori importante din versiunea anterioara a iOS.

IMG_0680

 

iOS 9.2 Software Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Imbunatatiri Apple Music. Acum se pot creea mult mai usor si administra playlist-urile si organizarea melodiilor in aplicatia Apple Music, salvarea offline a melodiilor pentru a putea fi ascultate atunci cand nu exista conexiune 3G/4G sau WiFi. Posibilitatea de a descarca (download) playlist-uri si albume din iCloud Music Library prin simpla apasare a butonului “Download” din iCloud.
Top Stories in aplicatia News. Cele mai importante stiri din domeniile de interes vor fi prezentate primele.
Mail Drop in aplicatia Mail de pe iPhone si iPad, astfel ca se pot trimite atasamente cu volum mai mare.
Suport 3D Touch pentru aplicatia iBooks, adaugand noi optiuni de navigare si rasfoire a paginilor.
– iBooks mai primeste un update important. Posibilitatea de a asculta audiobooks in timp ce navigam in iBooks Store, cautam carti sau citim o alta carte. Ma rog, nu stiu cum as putea sa citesc o carte in timp ce ascult o alta.
– iPhone suport pentru USB Camera Adaptor. Important pentru transferul pozelor si fisierelor video prin cablu USB.
– Imbunatatire performante Safari
– Imbunatatire performante Podcasts
– Rezolva problema imposibilitatii de accesare a atasamentelor din email pentru utilizatorii care folosesc conturi POP.
– Rezolva problemele de dezactivare automata a alarmei. Destul de suparator pentru cei care folosesc iPhone-ul pe post de ceas desteptator dimineata. :)

Acestea ar fi cele mai importante noutati si rezolvari de erori ale noului iOS 9.2. In plus, dupa trecerea de la iOS 9.1 la iOS 9.2 am observat o usoara imbunatatire a vitezei de raspuns in unele aplicatii si chiar in Home Screen.

Pentru download si instalare iOS 9.2 mergeti in Settings > General > Software Update. Update-ul dureaza aproximativ 30 de minute,  timp in care iPhone-ul se va restarta de 2 ori.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
need for speed na telefon java, nada dering samsung bersiul, update.lgmobile.com, m.youtube.com/?client=mv-nokia, Java játék letöltés, Up date.lgmobile.com, aplikasi sony ericsson j108i, Java hry zdarma na lg t375, aplikasi LG KU990R, juegos de bloques para movil samsung"com, google play gt-s5222, Tema bunga n73, Загрузить.заставку.на.моторола, Sgh u800 telefonunu kac kodlayarak sertifika duzeltmesi yapılabilir, Baixar jogo de transformers prime lg java, download divx sur telephone, Aplicati iphone samsung gt c6712 iphone, متجر ovi نوكيا n8, โหลดแปลภาษา อังกฤษ-ไทย nokia n8-00 symbian^3, jocuri nfs java pt samsung GT -C6712,
Back to top button
Close