DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 9 Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

In urma cu putin timp, Apple a lansat versiunea finala de iOS 9.2. A stat mai bine de o luna de zile in versiune beta, dar se pare ca noua versiune chiar a meritat asteptarea.

iOS 9 vine cu o serie de imbunatatiri, noutati si rezolvarea unor probleme / erori importante din versiunea anterioara a iOS.

IMG_0680

 

iOS 9.2 Software Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Imbunatatiri Apple Music. Acum se pot creea mult mai usor si administra playlist-urile si organizarea melodiilor in aplicatia Apple Music, salvarea offline a melodiilor pentru a putea fi ascultate atunci cand nu exista conexiune 3G/4G sau WiFi. Posibilitatea de a descarca (download) playlist-uri si albume din iCloud Music Library prin simpla apasare a butonului “Download” din iCloud.
Top Stories in aplicatia News. Cele mai importante stiri din domeniile de interes vor fi prezentate primele.
Mail Drop in aplicatia Mail de pe iPhone si iPad, astfel ca se pot trimite atasamente cu volum mai mare.
Suport 3D Touch pentru aplicatia iBooks, adaugand noi optiuni de navigare si rasfoire a paginilor.
– iBooks mai primeste un update important. Posibilitatea de a asculta audiobooks in timp ce navigam in iBooks Store, cautam carti sau citim o alta carte. Ma rog, nu stiu cum as putea sa citesc o carte in timp ce ascult o alta.
– iPhone suport pentru USB Camera Adaptor. Important pentru transferul pozelor si fisierelor video prin cablu USB.
– Imbunatatire performante Safari
– Imbunatatire performante Podcasts
– Rezolva problema imposibilitatii de accesare a atasamentelor din email pentru utilizatorii care folosesc conturi POP.
– Rezolva problemele de dezactivare automata a alarmei. Destul de suparator pentru cei care folosesc iPhone-ul pe post de ceas desteptator dimineata. :)

Acestea ar fi cele mai importante noutati si rezolvari de erori ale noului iOS 9.2. In plus, dupa trecerea de la iOS 9.1 la iOS 9.2 am observat o usoara imbunatatire a vitezei de raspuns in unele aplicatii si chiar in Home Screen.

Pentru download si instalare iOS 9.2 mergeti in Settings > General > Software Update. Update-ul dureaza aproximativ 30 de minute,  timp in care iPhone-ul se va restarta de 2 ori.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telechargement du neogeo pour telephone java lg, Java hry zdarma na lg t375, nada dering samsung bersiul, Sgh u800 telefonunu kac kodlayarak sertifika duzeltmesi yapılabilir, actualizaciones para cedar j108a, go.store.ovi.java.mobi/gamemobile, mozgó háttérképek telefonra ingyen, aplikasi LG KU990R, متجر ovi نوكيا n8, ben10javagame, Java játék letöltés, aplikasi sony ericsson j108i, need for speed na telefon java, samsung java tema indir, Up date.lgmobile.com, teglene na navigacija, โหลดแปลภาษา อังกฤษ-ไทย nokia n8-00 symbian^3, รหัสผ่านโทรศัพท์gt-c3222, m.youtube.com/?client=mv-nokia, download divx sur telephone,
Back to top button
Close