iOS @AppleiOS AppsiPhoneWhat's New

iOS 9 / 9.0.1 bug – Camera App not maintain Picture Effects

Posesorii de iPhone 6 / iPhone 6 Plus care obisnuiesc sa faca poze folosind aplicatia nativa Camera, se plang ca pe modul “PHOTO” aceasta nu mai “tine minte” efectele care au fost setate pentru fotografii. Este vorba despre efectele Camera: Noir, Tonal, Mono, Chome, Fade, Instant, Transfer si Process.

 
Inainte de update-ul la iOS 9 era de ajuns sa selectam o singura data efectul pe care doream sa-l dam imaginilor capturate, iar aplicatia Camera il tinea minte. Astefel ca de fiecare data cand deschideam Camera, pozele se faceau cu efectul stabilit la ultima utilizare. 

Odata cu trecerea de la iOS 8.4.1 la iOS 9, Apple ori au eliminat aceasta optiune, ori este o eroare pe care au trecut-o cu vederea in update-ul iOS 9.0.1

Speram ca acest inconvenient sa fie un bug care va fi corectat in update-urile ce vor urma, si nu este o decizie a Apple de a aduce efectele pe modul standard (None) de fiecare data cand deschidem aplicatia Camera. 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
イオスアプリ, 9appleo, como se lla la app de mono, fade, iphone efektu programa, Java kaamera Indir, ipad software update, ефект на камера iphone, bug de dar no jogo picture android, تحميل تطبيقات تلفون سامسونج S5222, игры для симбиан для samsung, ефекти на телефон, kamerové efekty, kamera yang ada efek 9 seperti tonal.fade, Ігри скідання на телефон, lg ku990 programy java download za darmo, กล้องผิดพลาด,
Back to top button
Close