DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update
iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Download game fatal fury for samsung sgh f480 touchscreen, العاب نوكيا LG, saxy walpapar, code secret de samsung jàva pour augmenter la memoire, samsung 240x320 java sılah oyunu ındır, Game tentara.jar, Sony J108i download aplikace free, تنزيل خلفيات متحركة لهاتف GT-S5222R, تحميل لعبة جواهر جافا, game perang tentara java jar for samsung, www.lgmobile.com, Descarc pe telefoane java samsung jocuri cu curse, samsung s5222 برامج, Ovi NOKIA 5233, www.whatsapp.sony ericsson J108i, تطبيقات إنترنت لجوالات سيمبيان, завантажити ігри на сенсорний андроїд самсунг андроїд, actualizar certificados en mi celular alcatel, จาวาเกมส์สัมผัส, Tatbikat lg,
Back to top button
Close