DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update
iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jak oglądac mp4 w starym telefonie, klavesnica android stiahnut, تحميل الالعاب لاجهزة جافا لهاتف Lg, Game thunderbolt s60v3, Descargar sonido que hay de nuevo viejo, code pour naviguer rapidement avec mon portable samsung GT-C3520, citizen lab samsung, download ms word, ms excel Jar, samsung 240x320 java sılah oyunu ındır, telecharger lecteur mp3.jar, gt c3510 ses yükseltme şifresi, تحميل العاب لتلفون samsung نظام تشغيل java, nokia 500 aplikace ke stažení, Core player for nokia touch, متجر ovi نوكيا n8, تنزيل خلفيات متحركة لهاتف GT-S5222R, تحميل لعبة جواهر جافا, tai smart light cho java, update.lgmobile.com, apps edit foto hp se j108i,
Back to top button
Close