DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update
iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Descargar sonido que hay de nuevo viejo, Download dan Instal Nokia Ovi store situs resmi yg cocok utk hp nokia c2-01, m.opera.com, ร้าน โนเกียธีม เกม, java telefon temaları, โหลดเกมจาวาฟรีของซัมซุง3303, Downloud tem saat java s500i, Download game fatal fury for samsung sgh f480 touchscreen, descargar jewel quest gratis para celular, Télécharger Game Jeux samsung gt-s5222, bezmaksas speles telefonam samsung, تحميل برامج لهاتف lg~t375, juegos de futbol java 240x320, game tni jar/240*320, Download youtube untuk se j108i, citizen lab samsung, ร้านค้า โนเกีย, Flash led torch symbian nokia 5320, download jocuri assasin cred 3 pentru telefoane samsung gratis, javaya uygun temalar,
Back to top button
Close