DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update
iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
متجر ovi نوكيا n8, Download youtube untuk se j108i, Lg aplication, sony ericsson games 240x320 download, تطبيقات جافا lg, telecharger jeu S3 java, Darmowe gry do pobrania na lg ku 990i jad, download aplikasi sony j108i, ร้านค้า โนเกีย, samsung mobile tuslu Telefonuygulamalar, Download dan Instal Nokia Ovi store situs resmi yg cocok utk hp nokia c2-01, Descarc pe telefoane java samsung jocuri cu curse, descargar editor de fotos para blackberry curve 8520, besplatna zuma za samsung, futebol sony ericsson java, aplikasi sony ericsson j108i, assassin hra ke stazeni do mobilu samsung star ||, telecharger application pour j108i, citizen lab samsung, โหลดเกมจาวาฟรีของซัมซุง3303,
Back to top button
Close