DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.3.5 Update – Rezolva problemele de securitate confirmate de Citizen Lab si Lookout

Asa cum stim cu totii, iOS este un sistem de operare foarte safe, comparativ cu cele ale concurentei. Insa nu este 100% sigur.
In urma cu cateva zile, Ahmed Mansoor, un activist din Emiratele Arabe Unite, a primit un link prin SMS, pe care daca l-ar fi accesat, expeditorul ar fi putut sa preia controlul de la distanta asupra iPhone-ului acestuia. Prin intermediul acelui link s-ar fi permis efectuarea unui jailbreak de la distanta, iar apoi injectarea unor aplicatii spyware capabile sa urmareasca toate datele confidentiale de pe iPhone. Discutiile prin Viber, WhatsApp, iMessages, mesajele e-mail si alte genuri de corespondenta ar fi fost interceptate cu usurinta.
Inspiratia lui Mansoor a facut sa nu deschida acel link, si sa-l plaseze mai departe la doua companii din domeniul securitatii cibernetice si al securitatii online. Citizen Lab si Lookout au descoperit vulnerabilitatile din iOS, iar Apple au intrat imediat in alerta.

iOS 9.3.5 rezolva trei probleme de securitate care inchid bresele prin care se putea face jailbreak de la distanta prin simpla accesare a unui link web.
Disponibil pentru toate telefoanele mobile iPhone 4s si mai noi, iPad 2 sau generatie mai noua si iPod touch incepand cu generatia a 5-a, iOS 9.3.5 este diponibil pentru download si instalare via WiFi prin iTunes sau direct din meniul iPhone: Settings > General > Software Update.

iOS Security Update
iOS Security Update

Nu va asteptati ca viitoarele update-uri ale iOS 9.x sa includa schimbari de interfata sau sa aduca noi optiuni. In mai putin de o luna, Apple va lansa viitoarul iOS 10, care va fi prezent pe modelele de iPhone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Microsoft mobile Model; RM-1090 GAMES, java játékok letöltése ingyen telefonra, تطبيقات إنترنت لجوالات سيمبيان, quel code tanpa sur l'écran pour savoir l'ancien codes secret oubliee pour un telephone samsung gt-s5230, application 150kb pour telephone LG, download microsoft.jar terbaru, download nada sms air jatuh di kaca, Baixar jogo jewel quest gratis direto no celular java, hp sony cedar tidak bisa download, aplikasi baterai untuk nokia c3, samsung gt s5610 software, tai smart light cho java, lg t375 برامج العاب مجان تحميل, besplatna zuma za samsung, Phan mem cho lg java, ms office java mobile, crystal notifc samsung, Mozgo háttérképek puma, www.whatsapp.sony ericsson J108i, ร้านค้าnokia,
Back to top button
Close