DownloadsiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPadiPhone

iOS 9.0.1 Download & Install – iOS Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

La aproximativ o saptamana de la lansarea oficiala a noului sistem de operare iOS 9 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, Apple vine cu primul update.

iOS 9.0.1 este cel mai recent update (23.09.2015) in care sunt fixate o serie de probleme de securitate si erori ale unor aplicatii.

iOS 9.0.1 Download and Install

iOS 9.0.1 / Rezolvari ale unor erori pe iPhone, iPad si iPod Touch

– Rezolva problema alarmei (iPhone Alarm) si a Timer-ului de pe iPhone-urile cu iOS 9. Pentru multi utilizatori alarma si timer-ul nu au mai functionat dupa update-ul de la iOS 8.4.1 la iOS 9.
Rezolva problemele si erorile care au dus la blocarea finalizarii setup-ului de instalare (setup assistant) dupa update.
– Rezolva erorile care apareau la redarea filmelor in aplicatiile Safari si Photos. In momentul in care se punea “pauza” la un film, frame-ul video aparea ca fiind eronat / imaginea deformata
Fixeaza erorile de APN pentru utilizatorii care folosesc APN setat manual. In iOS 9 a fost o adevarata probelma cu aceasta eroare. Multi utilizatori iPhone nu au mai putut folosi conexiunea de date mobile.

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare update in care sunt incluse si rezolvari ale unor probleme de securitate, Apple refuza sa spuna care erau aceste vulnerabilitati.

Cum putem downloada si instala iOS 9.0.1

Posesorii de iPhone sau alt device Apple compatibil cu iOS 9, pot instala acest update foarte simplu. In cazul in care pe iconita “Settings” nu aveti deja notificarea de update, deschideti “Settings“, mergeti la General > Software Update.

Procesul de download/ instalare iOS 9.0.1 dureaza aproximativ 10 minute pentru utilizatorii de iPhone 6 care au o conexiune buna Wi-Fi.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ipad 1 oppdatering, download games perang tentara untuk hp, sony ericsson cedar pobierz, lg ku990 theme mobile9, עדכון לאייפד מוטורולה, עדכון קשוחה באייפד, Darmowe tematy na lg KU990 download, nokia.moi/esexntry/van/, Descargar juego para java de sony ericsson j108i, hent opdateringer til ipad, скачати онавлення для айпаду, cs.amtelefon.co, download aplikasi browser untuk hp sony ericsson j108i, przeglondarka safari do sciagniecia na telefon sony ericsson J108i, iphone error 9 грешка, Navigazia, עדכון גרסה לאייפד 2.3.1, cara download aplikasi untuk sony j108i, Aplicativos iosatualizacao do ios, ios 9.0.2 ダウンロードでエラー,
Back to top button
Close