DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 10.3.3 Pubic Beta 4 Download & Install

Apple a publicat zilele acestea un nou update pentru viitoarea versiune finala a iOS 10.3.3. Se pare ca aceasta va fi ultima versiune a iOS 10, pentru ca din toamna o sa avem iOS 11, care deja este lansat in beta pentru developeri.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 aduce modificari vizibile numai pentru utilizatorii de iPad Pro 12.9-inch, care primesc un set de trei noi wallpapere. In rest este vorba de rezolvarea unor bug-uri si altor probleme minore de securitate.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 este disponibil la download pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPot Touch care au device-urile inrolate in Programul Beta al Apple.

Un tutotrial complet despre cum putem inrola, descarca si instala o versiune beta de iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch, gasim la aceasta adresa.

Este de asteptat ca in viitorul apropiat Apple sa puna la dispozitie publicului larg si versiunea beta pentru viitorul iOS 11, ce va fi lansat in aceasta toamna odata cu iPhone 8.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download game perang java jar, jeux java 2017, matrik nada dering, Pobierz aplikacje gj jarde na sony ericsson j10i, temas para menu java touch, download game perang hp java, download nada sms simple, opera mini versao 6.5, فيفا الجديدة 2017 لهاتف سامسونج جافا, nokia e7-00 oyunlar indir, Alvin si veveritele ton de apel, 240x320 java oyunlar indir, Samsumg gt oyun indir, descarcà pe java tom and jerry, скачать футбол на телефон, magazin pley, 240x320 java oyunlar türkçe, seksi resimler indir duvar kagidi, download game ben 10 java, Telecharger joux java,
Back to top button
Close