DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 10.3.3 Pubic Beta 4 Download & Install

Apple a publicat zilele acestea un nou update pentru viitoarea versiune finala a iOS 10.3.3. Se pare ca aceasta va fi ultima versiune a iOS 10, pentru ca din toamna o sa avem iOS 11, care deja este lansat in beta pentru developeri.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 aduce modificari vizibile numai pentru utilizatorii de iPad Pro 12.9-inch, care primesc un set de trei noi wallpapere. In rest este vorba de rezolvarea unor bug-uri si altor probleme minore de securitate.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 este disponibil la download pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPot Touch care au device-urile inrolate in Programul Beta al Apple.

Un tutotrial complet despre cum putem inrola, descarca si instala o versiune beta de iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch, gasim la aceasta adresa.

Este de asteptat ca in viitorul apropiat Apple sa puna la dispozitie publicului larg si versiunea beta pentru viitorul iOS 11, ce va fi lansat in aceasta toamna odata cu iPhone 8.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download game java perang militer, sklep apps - NOKIA C6, http://download video di hp sony ericsson cedar, bedava oyun indir java samsung 240x320, download nada sms, baixar ben 10 liogaliquis para celula java, download game perang java, GT_s5222 متجر العاب, seksi resimler indir duvar kagidi, скачать гангстер 2 на мобильный, nokia e7-00 oyunlar indir, football jeu pour samsung, تطبيقات لجهاز سامسونجGT-S5222, java game 240x320 futbol, Download jogo de tiro java, assassin creed java, juegos para sony ericsson j108, descarca jocuri de pe cel mai bun site pentru telefon cu butoane java, download jocuri for java, Juegos de futbol java de 320,
Back to top button
Close