DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

iOS 10.3.3 Pubic Beta 4 Download & Install

Apple a publicat zilele acestea un nou update pentru viitoarea versiune finala a iOS 10.3.3. Se pare ca aceasta va fi ultima versiune a iOS 10, pentru ca din toamna o sa avem iOS 11, care deja este lansat in beta pentru developeri.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 aduce modificari vizibile numai pentru utilizatorii de iPad Pro 12.9-inch, care primesc un set de trei noi wallpapere. In rest este vorba de rezolvarea unor bug-uri si altor probleme minore de securitate.

iOS 10.3.3 Public Beta 4 este disponibil la download pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPot Touch care au device-urile inrolate in Programul Beta al Apple.

Un tutotrial complet despre cum putem inrola, descarca si instala o versiune beta de iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch, gasim la aceasta adresa.

Este de asteptat ca in viitorul apropiat Apple sa puna la dispozitie publicului larg si versiunea beta pentru viitorul iOS 11, ce va fi lansat in aceasta toamna odata cu iPhone 8.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Tuşlu telefon için samsung futbol oyunu indir, 240x320 java oyunlar türkçe, kak ska4at java fotbal, java futbol oyunları, baixar ben 10 liogaliquis para celula java, Alvin si veveritele ton de apel, Theme i-phon sur w910i, samsung tema indir for java, Game java tempur am, nokia e7-00 oyunlar indir, java futbol oyunu yukle, скачать футбол на телефон, telecharge theme java 240 320 pour samsung, opera mini 11.5 java, download tema java 240x320 samsung, java perang game, baixar jogo de guerra no java, 240x320 uygulamalar, java powered descargar prince of persia para orinoquia de tecla, www.lgmobil.com.GW305AT,
Back to top button
Close