Internet MobileiPadWhat's New

Internet Browser cu suport Flash pentru iPhone

Cunoastem de multa vreme pozitia lui Steve Jobs fata de implementarea aplicatiilor Flash pe device-urile Apple ( ,   sau iPod Touch ). Securitate slaba, cunsum mare de energie si ingreunarea sistemului de operare, sunt principalele motive pentru care Steve Jobs nu este de acord sa dea drumu Flash Player-ului pe device-urile Apple.

Skyfire ( pentru device-uri mobile) are de gand sa incerce "marea cu degetul" … si se pare ca va avea succes. Au creat un browser Skyfire pentru device-urile iPhone, iPod, iPad si iPod Touch, capabil sa transforme in timp real continutul Flash in HTML5. HTML5 – Tehnologia agreata de Apple.

skyfire-iphone-flash

Motivele pentru care Skyfire are sanse mari sa primeasca acceptul in App Store, sunt modificarile facute de dezvoltatori pentru a reduce consumul de energie, a intari securitatea si a optimiza la maxim consumul de resurse.
Daca Skyfire va fi aprobat in App Store, atunci avem sanse mari sa putem viziona videoclipuri si aplicatii Flash pe device-urile noastre. iPhone, iPod, iPad …

In prezent cel mai utilizat internet browser pe device-urile mobile este pe Mini, care permite conversia automata a contentului Flash in content HTML5.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب سكس5800, iphone browser with flash, браузър с поддръжка на html5, content, браузер з підтримкою флеш,
Back to top button
Close