Android @GoogleAndroid AppsMobile Apps

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
fitness java para celular nokia, tapety na telefón fitness, ληψη παιχνιδιων σε σαμσουν κινητο, apelikasion, пулсомер за андроид, εφαρμογές κινητών δωρεάν, širdies ritmas android, fitness tapety na mobil, Katevasma paixnidia apo kinito lg, δωρεαν εφαρμογεσ κατεβασμα, Fre Εφαρμογες Lg-t385, Ales efarmojes jia facebook LG T385, descarcat heart rate, εφαρμογη για 0.facebook for java, download aplikasi pengukur detak jantung symbian, εφαρμογες δωρεαν για κινητα, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΟΡΕΑΝ ΛΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΙΤΑ, कोलर आईडी मोबाइल, ταυτοτητα καλουντος για κινητα δωρεαν, донанд измерване на кръвно на nokia asha,
Back to top button
Close