Android @GoogleAndroid AppsMobile Apps

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
εφαρμογη για 0.facebook for java, δωρεαν εφαρμογες για κινητα motorola xt 311, download εφαρμογεσ για κινητα, mobilne aplikacie zadarmo sony erikson , instant heart rate iskzstva na mobitelu, Δωρεάν εφαρμογή παιχνίδια για κινητό, εφαρμογή για κινη office suite, Apricativo de batimentos cardíaco para lg t375 , δωρεάν παιχνίδια για κινητό samsung, εφαρμογες δωρεαν για κινητα, denyut jantung live wallpaler, ληψη παιχνιδιων σε σαμσουν κινητο, Εφαρμογη για άνοιγμα αρχείων pdf για το nokia asha, e buna applicatia instant heart rate, Εφαρμογες για κινητα LG, Измерване на кръвното изтегли за nokia 360, Εφαρμογες για κατεβασμα στο κινιτο, δωρεαν εφαρμογεσ για το κινητο μου, nokia modi ΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ, application rythme cardiaque pour htc,
Back to top button
Close