Android @GoogleAndroid AppsMobile Apps

Instant Heart Rate – Aplicatie Fitness Android

Una dintre cele mai bune aplicatii de Sanatate & Fitness, Instant Heart Rate este cel mai precis intrument de monitorizare a ratei de batai a inimii pentru orice smartphone si nu are nevoie de nici hardware extern.

Folositi-l pentru optimizarea exercitiilor dvs. si pentru a urmari progresul dumneavoastra. Instalati-l acum pentru a va mentine in forma.

Precizia acestei aplicatii este in mod constant testata de catre antrenori de fitness, asistente medicale, medici EMT, si a 5 milioane de utilizatori ca si tine.

Plasati varful degetului aratator pe camera foto a telefonului si in cateva secunde pulsul dvs. va fi aratat. O diagrama in timp real va arata fiecare bataie de inima.

Acesta aplicatie utilizeaza camera incorporata a telefoanelelor pentru a urmari modificarile de culoare de pe varful degetului, care sunt direct legate de puls. Aceasta este aceeasi tehnica pe care oximetrele medicale de puls o folosesc.

Acum, aveti o sansa de a urmari starea dvs. de sanatate si nivelul fitness de fiecare data, doar cu telefonul, iar rata de odihna a pulsului dvs. va ofera privire in legatura cu inimile voastre.

Caracteistici principale:

  • Masuratori ale pulsului
  • Grafic PPG in timp real – pentru a vedea de fiecare batie de inima
  • Monitorizare antrenament cardio

NOTA: Functioneaza cel mai bine pe dispozitivele cu blit. Pe alte dispozitive trebuie sa fie folosite cu o iluminare buna.

Instant Heart Rate este o aplicatie utila de monitorizare a pulsului pentru Android si poate fi gasita pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
εφαρμογεs για lg κινητο, Измерване на кръвното изтегли за nokia 360, ταυτοτητα καλουντος για κινητα δωρεαν, δωρεαν εφαρμογες για κινητα motorola xt 311, εφαρμογές κινητών δωρεάν, download aplikasi pengukur detak jantung symbian, aplikasye, Εφαρμογες ιντερνετ για κινητα νοκια για δωρεαν κατεβασμα, εφαρμογή για κινη office suite, Egkatastasi facebook jia kinita T385, δωρεαν εφαρμογεσ για το κινητο μου, mobile9 ‎سباق دراجات الهوإية, wapdam.com aplicatie de aratat pulsul, Telecharge des aplication gratuit pour mobile, Ales efarmojes jia facebook LG T385, δωρεαν εφαρμογες για κινητα lg, برنامج يحول نوكيا 5233 الى روبوت, донанд измерване на кръвно на nokia asha, free download ανοιγμα αρχειων για κινητα τηλεφωνα, heart rate приложение на смартфон,
Back to top button
Close