Mobile AppsTutoriale

Instaleaza Yahoo Messenger, ICQ, MSN Messenger pe NOKIA N900

Nokia N900 este cel mai nou produs de serie al Nokia,  si este smartphone-ul care defineste urmatoarea generatie de telefoane mobile dedicate atat clasei business cat si celor care doresc sa converseze pe chat, sa se joace si sa navigheze pe internet de pe mobil.

In modul implicit, NOKIA N900 are suport VoiP si IM pentru Skype, GTalk, Facebook Chat, Jabber, Ovi si SIP.
Pentru marea majoritate a utilizatorilor din Romania, principalul canal de IM ramane Yahoo! Messenger, urmat la mare distanta de MSN (Windows Live Messenger), cel din urma fiind folosit in special de cei care au prieteni in Statele Unite (USA).

Pentru cei care doresc sa instaleze si sa foloseasca MSN, AIM, ICQ, Yahoo Messenger pe NOKIA N900, urmatorul tutorial le va fi cu siguranta de ajutor.

NOKIA N900

NOKIA_N900

 

Instant Messaging pe NOKIA N900.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

4 Comments

  1. Nu poate sa primeasca sau sa trimita fisiere …in yahoo mess….N900…nici macar Buzz… Slick de pe symbiane se descurca mult mai bine.

  2. Salut! Am urmat absolut toti pasii din linkul de mai sus pana la un moment dat cand se intampla urmatorul lucru: am intrat in aplicatia AP News si imediat a inceput pregatirea pentru instalare insa mi-a aparut urmatorul lucru : Unablr to download “feedservice-plugin-ap`. Aplication not found. si aici se incheie totul! Daca a mai intampinat cineva o astfel de problema si in final a reusit sa instaleze ceva sa imi dea si mie va rog un Reply cu raspuns si indrumari! tin sa mentionez ca am incercat de f multe ori sa descarc unele lucruri kiar si de pe ovi store si nu pot..daca nu m insel imi apare acceasi eroare..daca o po numi asa! va multumesc mult pentru suport! Nr contact 0763855055! Va multumesc!

  3. cum instalez yahoo messenger pe lumia 900 ce trebuie sa fac?
    nu reusesc sa il instalez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button