Home / Mobile Apps / Instaleaza Yahoo Messenger, ICQ, MSN Messenger pe NOKIA N900

Instaleaza Yahoo Messenger, ICQ, MSN Messenger pe NOKIA N900

Nokia N900 este cel mai nou produs de serie al Nokia,  si este smartphone-ul care defineste urmatoarea generatie de telefoane mobile dedicate atat clasei business cat si celor care doresc sa converseze pe chat, sa se joace si sa navigheze pe internet de pe mobil.

In modul implicit, NOKIA N900 are suport VoiP si IM pentru Skype, GTalk, Facebook Chat, Jabber, Ovi si SIP.
Pentru marea majoritate a utilizatorilor din Romania, principalul canal de IM ramane Yahoo! Messenger, urmat la mare distanta de MSN (Windows Live Messenger), cel din urma fiind folosit in special de cei care au prieteni in Statele Unite (USA).

Pentru cei care doresc sa instaleze si sa foloseasca MSN, AIM, ICQ, Yahoo Messenger pe NOKIA N900, urmatorul tutorial le va fi cu siguranta de ajutor.

NOKIA N900

NOKIA_N900

 

Instant Messaging pe NOKIA N900.

4 comments

  1. Followed the instructions on my n900. All I see now is the pictogram of SIP.

  2. Nu poate sa primeasca sau sa trimita fisiere …in yahoo mess….N900…nici macar Buzz… Slick de pe symbiane se descurca mult mai bine.

  3. Salut! Am urmat absolut toti pasii din linkul de mai sus pana la un moment dat cand se intampla urmatorul lucru: am intrat in aplicatia AP News si imediat a inceput pregatirea pentru instalare insa mi-a aparut urmatorul lucru : Unablr to download “feedservice-plugin-ap`. Aplication not found. si aici se incheie totul! Daca a mai intampinat cineva o astfel de problema si in final a reusit sa instaleze ceva sa imi dea si mie va rog un Reply cu raspuns si indrumari! tin sa mentionez ca am incercat de f multe ori sa descarc unele lucruri kiar si de pe ovi store si nu pot..daca nu m insel imi apare acceasi eroare..daca o po numi asa! va multumesc mult pentru suport! Nr contact 0763855055! Va multumesc!

  4. cum instalez yahoo messenger pe lumia 900 ce trebuie sa fac?
    nu reusesc sa il instalez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
Installer yahoo messenger sur nokia n 95, yahoo cho n900, download yahoo messanger for nokia n900, comment installer messenger nokia n900 , dowladigri, Old yahoo messenger app for lg 900, Instalovat windnus live messenger Lg, instalare soft pe telefon n900, free download yahoo messenger for nokia n900, yahoo messenger for nokia n900, nokia n9-00 najnoviji software, telecharger yahoo mobile pour nokia, Telechrger theme messenger de nokia, instaler messenger pour nokia n900, yahoo mesenger a telecharger gratuitement sur Nokia E71, nokia N900 messenger kestazeni, yhaoo messenger n900, dwonld thema nokia n900 dan cara install theme, télécharge gratuit msn por nokia, cai dat IM tren n900,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese