DownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Se ntampla de multe ori ca ideile cele mai bune, sa nu ne vina cand suntem la birou sau acasa. Spre exemplu, daca lucram mai multe proiecte, o idee buna poate sa ne vina pe strada, cand suntem la o cafea, in taxi sau in statia de autobuz. Locuri in care nu prea avem la indemana o foaie si un pix pentru a ne nota sau a schita ideea.

Inkflow este o aplicatie care ne ajuta real sa facem acest lucru. Sa ne notam imediat ideile, sa facem schite grafice si sa le partajam cu prietenii, colegii sau colaboratorii.

inkflow hero

Inkflow este o aplicatie excelenta pentru brainstorming. Notarea, schitarea grafica, exportarea in format PDF si posibilitatea de partajare a notitelor, face din Inkflow un coleg de lucru ideal.
Singura problema a acestei minutate aplicatii productivity, este disponibilitatea exclusiva pe device-urile Apple iOS. iPhone si iPad.
Momentan nu exista o versiune pentru Android, dar se gasesc destul de multe alternative in Google Play Store, care pot sa faca inlocuiasca Inkflow.
Inkflow este disponibila in Apple App Store in varianta free si in varianta “plus“, contra sumei de $7,99, insa pentru un volum mai mare de licente, se aplica reduceri substantiale.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Безплатно сваляне на теми за Сони Ериксон К810, http://jue ketomot .com, uefa champions league atualizado 2014 java samsung, оновлення програм на samsung Gt S5230, Descarcare aplicatia pentru android LG KP501, mobil oyun indir bedava ben ten samsung, aplikasi ovi hp nokia 2700, Aplicaciones compatibles con mi nokia n73, برامج NOKIA 110‎, Imgyen jatekok samsung 3350, تنزيل برامج موبايل ال جي ايه 395, Sim lock off samsung gt S3350, كيفية ارسال رسالة صوتية في الفيس بوك لهاتف سامسونج s3353, Hp sony tipe j108i, java 240x320 futbol oyunu ındır, متجر الجي للالعاب, telechargement les application de lg ke990 de java, Juegos de principe persia para java, Theme pour samsung Java, download game perang terbaru java,
Back to top button
Close