DownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Se ntampla de multe ori ca ideile cele mai bune, sa nu ne vina cand suntem la birou sau acasa. Spre exemplu, daca lucram mai multe proiecte, o idee buna poate sa ne vina pe strada, cand suntem la o cafea, in taxi sau in statia de autobuz. Locuri in care nu prea avem la indemana o foaie si un pix pentru a ne nota sau a schita ideea.

Inkflow este o aplicatie care ne ajuta real sa facem acest lucru. Sa ne notam imediat ideile, sa facem schite grafice si sa le partajam cu prietenii, colegii sau colaboratorii.

inkflow hero

Inkflow este o aplicatie excelenta pentru brainstorming. Notarea, schitarea grafica, exportarea in format PDF si posibilitatea de partajare a notitelor, face din Inkflow un coleg de lucru ideal.
Singura problema a acestei minutate aplicatii productivity, este disponibilitatea exclusiva pe device-urile Apple iOS. iPhone si iPad.
Momentan nu exista o versiune pentru Android, dar se gasesc destul de multe alternative in Google Play Store, care pot sa faca inlocuiasca Inkflow.
Inkflow este disponibila in Apple App Store in varianta free si in varianta “plus“, contra sumei de $7,99, insa pentru un volum mai mare de licente, se aplica reduceri substantiale.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
متجر الجي للالعاب, uefa champions league atualizado 2014 java samsung, โหลดร้านค้าโนเกีย, оновлення програм на samsung Gt S5230, mobilas java speles, Descarcare aplicatia pentru android LG KP501, telechargement les application de lg ke990 de java, opera mini 11.5 java, tonuri de apel pentru samsung star 3, Sim lock off samsung gt S3350, Теми с мацета за сони ериксон К810, update.lgmobile.com, aplikasi ovi hp nokia 2700, opera mini 6 versiune 6,5 furnizor opera software asa descarca gratis, تحميل ابير ميني لسوني اريكسون J108I, java temalar indir, game java Perang, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, JEUX MEDAL OF HONOR JAVA GAME, Update firmware LG-A290,
Back to top button
Close