DownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Inkflow – Ideal pentru Idei / Productivity Apps

Se ntampla de multe ori ca ideile cele mai bune, sa nu ne vina cand suntem la birou sau acasa. Spre exemplu, daca lucram mai multe proiecte, o idee buna poate sa ne vina pe strada, cand suntem la o cafea, in taxi sau in statia de autobuz. Locuri in care nu prea avem la indemana o foaie si un pix pentru a ne nota sau a schita ideea.

Inkflow este o aplicatie care ne ajuta real sa facem acest lucru. Sa ne notam imediat ideile, sa facem schite grafice si sa le partajam cu prietenii, colegii sau colaboratorii.

inkflow hero

Inkflow este o aplicatie excelenta pentru brainstorming. Notarea, schitarea grafica, exportarea in format PDF si posibilitatea de partajare a notitelor, face din Inkflow un coleg de lucru ideal.
Singura problema a acestei minutate aplicatii productivity, este disponibilitatea exclusiva pe device-urile Apple iOS. iPhone si iPad.
Momentan nu exista o versiune pentru Android, dar se gasesc destul de multe alternative in Google Play Store, care pot sa faca inlocuiasca Inkflow.
Inkflow este disponibila in Apple App Store in varianta free si in varianta “plus“, contra sumei de $7,99, insa pentru un volum mai mare de licente, se aplica reduceri substantiale.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
كيفية ارسال رسالة صوتية في الفيس بوك لهاتف سامسونج s3353, game java Perang, Codigo de desbloqueo de los juegos del samsung s5230, оновлення програм на samsung Gt S5230, برامج NOKIA 110‎, java játékok telefonra ingyen samsung, mesenger instaliraj, Imgyen jatekok samsung 3350, uefa champions league atualizado 2014 java samsung, Безплатно сваляне на теми за Сони Ериксон К810, تنزيل برامج موبايل ال جي ايه 395, opera mini 11.5 java, aplikasi ovi hp nokia 2700, code d'application samsung e2222 qui na installe pas un jeu, situs ideal, ألعاب سكس فلاش للموبايل سامسونج جافا, mobilas java speles, متجر الجي للالعاب, Tai Nokia c300 ovi, update.lgmobile.com,
Back to top button
Close