NOKIAWhat's New

Incarcator NOKIA pentru bicilete (Nokia Bicycle Charger Kit)

Nokia Bicycle Charger Kit este primul incarcator de telefoane pentru biciclete. Compania NOKIA a lansat acest produs ca raspuns la nevoile bicilistilor posesori de NOKIA, care au cerut sa nu mai fie “discriminati” :)

Sistemul de incaracare este similar cu cel de la farul si stopurile bicicletei. Un dinam este atasat pe furca (langa roata) si un incarcator atasat pe ghidon.

nokiabikecharge

Pentru a putea incarca telefonul, ciclistul trebuie sa ruleze cu o viteza de minim sase km/h. Viteza de incarcare difera in functie de modelul bateriei telefonului. dar la o viteza medie de 10 Km/h, telefonul se va incarca suficient pentru a efectua 28 de minute de convorbire. O chestie interesanta este raportul dintre viteza bicicletei si viteza de incarcare. Cu cat viteza biciceletei este mai mare, cu atat telefonul se incarca mai repede. Deci…spor la pedalat. Pana la sfarsitul acestui an, incarcatorul NOKIA pentru biciclete va fi disponibil in magazine la un pret accesibil. Aproximativ 50 RON.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar nokia bicicleta, wwwemag com incarcatoare pe dinam bicicleta petru telefon samsung, скачать велосипедные игры для nokia., nokıa oyunları bisiklet indir, cykel games nokia,
Back to top button
Close