ACERMicrosoft @MobileWhat's New

In 2015, Acer se intoarce pe piata smartphone-urilor cu sistemul de operare Windows

Compania Acer va oferi platformei mobile Windows inca o oportunitate, dupa esecul dispozitivului Allegro W4 din 2012. Potrivit spuselor CEO-ului companiei, Jason Chen, in 2015 vom vedea noi terminale Acer cu Windows Phone, iar dezvaluirea lor se aproapie destul de rapid. Aceasta stire vine dupa repetate zvonuri care sugerau ca Acer va anunta noi telefoane bazate pe sistemul de operare de la Microsoft. Tinand cont de faptul ca nu multe companii mai produc in prezent astfel de dispozitive, este posibil ca Acer sa aiba mai mult succes de aceasta data.

Jason Chen a declarat intr-o conferinta adresata partenerilor Acer, care produc componente, ca cele dintai dispozitive Acer cu Windows Phone 8.1 vor fi prezentate la Mobile World Congress 2015. Cu toate ca vorbim despre noi smartphone-uri, acestea nu vor oferi performanta neobisnuita. In loc sa tinteasca catre segmentul tehnologic high-end, compania considera ca lansarea de dispozitive entry-level constituie una dintre cele mai bune strategii. Avand in vedere succesul incontestabil al telefonului Lumia 520 si vanzarile scazute ale modelelor mai puternice din gama Nokia/Microsoft, aceasta hotarare nu este tocmai fara temei.

iPhone-5-Galaxy-S-III-Alternative-Acer-Cloudmobile

Compania planuia sa revina pe aceasta piata inca din anul 2013, anuntand la momentul respectiv ca va aduce un smartphone in anul 2014. Suntem ajunsi in 2015, se pare ca planurile initiale nu s-au mai materializat. Este uimitor faptul ca Acer inca doreste sa realizeze astfel de dispozitive, intrucat anul trecut reprezentantii sai au declarat ca nu isi permit riscul aparitiei cu noi telefoane pentru o platforma cu cota de piata redusa, care nu primeste destul suport din partea dezvoltatorilor de software.

Luand in considerare faptul ca Windows Phone chiar a pierdut teren in ultima perioada, iar din magazinul de aplicatii in continuare lipsesc majoritatea serviciilor Google, cat si alte aplicatii destul de importante, declaratiile de acum le contrazic pe cele din trecut. Singurul lucru care s-a modificat intre timp a fost atitudinea companiei gigant Microsoft, care a hotarat sa unifice experienta de utilizare de pe telefoane, tablete si PC-uri care folosesc Windows 10. Este posibil ca promisiunea aplicatiilor universale intre platformele Microsoft sa fie motivul pentru care un numar mare de producatori hardware incep sa ofere mai multa atentie acestui sistem de operare mobil.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung gt s 3653 Temaları, jocuri java, Java mobile LG c305 windows, jogos de fait para samsung java, java ücretsiz tema indir, استماع نغمات الرسائل وتحميل, code universel pour samsung Gt C3510 bluetooth, teme pentru gt c3310 samsung, NOKIJA ZVUKOVI SMS MP3, wapday jeux samsung, gt c3310 uygulamalara şifre koyma kodu, code verrouillage sim samsung c3510, تطبيقات جوال ايسر, kod mobilu samsung gts5260, تحميل تطبيقات نوكيا٨٠٨, Application codes de réseau mobile gts5600, teme de deblocari pentru samsung s5600, Ognjemet aplikacije, samsungis tamashebi, lámpa program java,
Back to top button
Close