Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Imbunatatiti-va experienta muzicala pe Android 2.3 cu Equalizer

Sistemul de operare mobil Android a fost de multe ori criticat pentru calitatea sunetului, care de multe ori a lasat de dorit, insa o data cu lansarea versiunii Gingerbread (2.3), posibilitatea de a folosi diverse egalizatoare de sunet a rezolvat problema.

Una dintre cele mai bune aplicatii in acest sens este Equalizer (aplicatia celor de la Smart Android Apps), care dispune de cateva feature-uri care fac ca folosirea acesteia sa fie o experienta interesanta:

  • 5 benzi EQ
  • 11 preseturi muzicale
  • Posibilitatea de a crea preset-uri custom
  • Bass Booster
  • Room Virtualizer
  • Reverb Settings
  • Widget-uri pentru Home Screen si optiuni pentru Notification bar
  • Suport si optimizare pentru Tablete
  • Nu este nevoie de rooting

Ecranul principal al Equalizer permite activarea detectarii automate (in functie de genul muzical trecut in tag-uri) si selectarea setarilor pentru EQ.

equalizer1

Equalizer lasa utilizatorii sa creeze preseturi muzicale in versiunea free a aplicatiei, insa pentru a putea salva aceste preseturi este necesara versiunea pro a aplicatiei (costa doar 1.99$).

equalizer2

In Advanced Settings puteti modifica nivelul pentru Bass Booster si Virtualizer, si de asemenea puteti modifica setarile pentru Reverb Preset (modul in care melodia “rasuna” in functie de diferite locatii).

equalizer3

Fiecare dintre aceste optiuni pot fi activate individual dand click pe iconita Power din partea de sus a ecranului.

equalizer5

Equalizer permite utilizatorilor (chiar si in versiunea free) sa foloseasca widgeturi pentru a putea modifica rapid calitatea sunetului atunci cand este nevoie. Widgeturi-le sunt disponibile in doua dimensiuni, 2×1 si 4×1.

equalizer-widget

Download Equalizer (Free Version) via Android Market.

Download Equalizer Unlock Key.

In cazul in care inca folositi Android 2.2 (Froyo) sau versiuni anterioare, din pacate nu puteti folosi aplicatii EQ pe sistemele respective, insa vestea buna e ca exista PowerAMP Music Player (trial gratuit 15 zile), un player audio cu egalizator inclus, cu preseturi default si cu posibilitatea de a crea unele noi (pretul aplicatiei este de 5.17$).

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button