Android @GoogleWhat's New

Hyundai T7S o tableta quad-core, cu 2GB RAM la doar 186 $

Hyundai T7 a sosit pe piata cu doar doua luni in urma, cu un simplu scop : pentru a lansa o puternica tableta quad-core un pret uimitor de mic. Acum, compania cauta sa ia lucrurile la un alt nivel, cu o noua versiune imbunatatita a tabletei, numita Hyundai T7S.

Dar aduce nou aceasta versiunea actualizata a lui T7? Sincer, multe dintre specificatii stau la fel, dar exista cateva modificari notabile.

Acum tableta de 7 inchi cu procesor quad-core dispune acum de 2GB de RAM si 16 GB de stocare, adica dublu specificatiilor sale originale. De asemenea, a primit un upgrade si la un aparatul foto principal de 5MP si o baterie 3300mAh, care ar trebui sa tina aproximativ 5 ore in conformitate cu Hyundai.

Restul specificatiilor sunt asemanatoare cu Hyundai T7, veti avea un procesor Samsung Exynos 4412, grafica Mali 400, camera frontala de 0.3 MP, un ecran cu rezolutia de 1280 x 800, GPS, Bluetooth, HDMI, si suport pentru card TF.

Partea cu adevarat impresionanta nu este hardware-ul, este pretul de doar 186 $. Pentru doar 20 dolari mai mult decat T7, veti obtine, de asemeni, dublu memoriei RAM si de stocare, printre alte caracteristici imbunatatite.

Avand in vedere pretul acesta putem trece usor peste alte deficiente pe care le are aceasta tableta T7S, dar mai greu putem trece peste faptul ca acest dispozitiv inca ruleaza pe Android 4.0. Cel putin aeasta ar putea  rula pe Jelly Bean 4.1. Acest lucru s-ar putea sa nu conteze pentru toata lumea, totusi.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tablet hyundai t7s-recenze, t7s 壁紙, tablety hyundai czterordzeniowe, скачать память на планшет 2GB, harga dan spesfikasi tablet tsst t7, tatbikat Mobile9.game,
Back to top button
Close