HUAWEIWhat's New

Huawei P20 Plus si P20 – Primul smartphone cu 3 camere / Display OLED

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri de top la nivel gloal, dupa Apple si Samsung. Cu toate ca acest an nu a inceput prea bine pentru compania chineza, care a esuat lamentabil sa intre pe piata din USA, Huawei continua sa vina cu smartphone-uri de top si cu inovatii suprinzatoare.
Cu cateva zile inainte de a face anuntul oficial de colaborare cu AT&T, contractul de parteneriat a picat, iar discutiile cu Verizon au incetat si ele. Pe piata din USA, mare parte a telefoanelor mobile sunt cumparate la abonamente prin intermediul principalilor operatori de telefonie mobila. Guvernul American pune presiune pe acesti operatori suspectand compania chineza ca ar putea avea in device-urile sale instrumente ce pot fi folosite pentru spinonaj de catre Guvernul chinez. Cu toate acestea Huawei spera sa intre pana la finalul anului pe piata din USA si sa fie un competitor pe masura Apple si Samsung. Companii ce detin suprematia pe aceasta piata.
In cadrul evenimentului MWC 2018, compania chineza a fost prezenta, insa momentan nu a venit cu flagship-ul ce va fi emblema Huawei anul acesta.
Huawei P20 Plus si Huawei P20,  viitoarele smartphone de top al Huawei vor fi prezentate pentru prima data intr-un eveniment separat ce va avea loc pe 27 martie. In aproape o luna si o saptamana vom avea o imagine completa a noilor modele de top de Huawei.

Caracteristici si detalii hardware posibile ale Huawei P20 si Huawei P20 Plus

Facand “sapaturi” in firmware, developeri de pe XDA au ajuns la concluzia ca noile modele de smartphone vor fi echipate cu baterii de 4.000 mAh pe modelul P20 Plus si 3200 mAh pe Huawei P20. O baterie ca ar trebui sa aibe o autonomie destul de generoasa, mai ales daca P20 va fi propulsat de performantul chipset HiSilicon Kirin 970 SoC, prezent pe modele Honor View 10 si Huawei Mate 10.
Tot din informatiile extrase de XDA din software s-a stabilit ca P20 va avea functia Always-On pentru display. Ceea ce este foarte probabil ca acest model sa vina cu ecran OLED. Ar fi inca un plus pentru autonomia bateriei.
In ceea ce priveste camera, aici sunt foarte multe zvonuri conform carora Huawei P20 Plus va avea nu mai putin de 3 camere principale. Ar fi primul telefon inteligent din lume cu 3 camere.

Ramane de vazut pana pe 27 martie daca cei de la Huawei vor oferi mai multe informatii pana la data lansarii oficiale.

Huawei P20 si Huawei P20 Plus vor fi prezente pe piata din Europa incepand cu luna mai acestui an si cu siguranta cele mai accesibile preturi vor fi impreuna cu un abonament la operatorul de telefonie mobila.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button