Android @GoogleHUAWEIWhat's New

Huawei lanseaza Mate S2, un smartphone similar lui Nexus 6P

Nexus 6P de la Huawei s-a bucurat de un real succes in cele cateva luni de la lansarea de anul trecut, devenind unul dintre cele mai indragite dispozitive de catre fanii seriei de smartphone-uri cu branding Google. Avand in vedere faptul ca acest model va iesi din productie cel mai probabil in aceasta toamna, odata cu lansarea noilor modele Nexus de la HTC, compania pare sa pregateasca un model care sa il substituie, de data aceasta fara numele Nexus. Acesta poarta numele Mate S2.

Mate S2 imprumuta aproape complet designul lui Nexus 6P, capacul din spate fiind realizat din aluminiu, iar in partea de sus, antena fiind acoperita cu o suprafata de sticla usor curbata. Senzorul de amprenta este pozitionat similar cu cel de pe smartphone-ul Nexus, iar designul de pe fata dispozitivului renunta la fanta din partea inferioara in favoarea logo-ului Huawei.

huawei-mate-s2

Nexus 6P a fost un dispozitiv din gama flagship, cu hardware de top, dar cu un ecran prea mare fata de ceea ce gasim pe piata de obicei. Asadar, specificatiile tehnice ale noului Mate S2 vor ramane la un nivel ridicat, cu toate ca dimensiuile dispozitivului se reduc. Mate S2 este echipat cu noua generatie de chipset de la Huawei, HiSilicon Kirin 960, un octa-core pe 64 de biti, 4 GB memorie RAM, camere foto de 16, respectiv 8 megapixeli si o baterie de 3.500 mAh. Lansarea telefonului mobil si pretul nu sunt inca stiute, dar daca a ajuns o versiune de Mate S2 in mainile comisiei de certificare TENAA, este posibil sa primim un anunt oficial in viitorul foarte apropiat. Desigur, lansarea dispozitivului in China nu asigura disponibilitatea si in alte regiuni.

Leave a Reply

Back to top button