HTCWhat's New

HTC va prezenta viitoarele modele de telefoane pe 15 septembrie!

Pe 15 septembrie, la Londra va fi gazada unui eveniment in cadrul caruia va prezenta viitoarele modele de telfoane mobile HTC care cel mai probabil vor fi lansate pe piata la finele anului 2010 sau la inceputul lui 2011. Este interesant ca HTC-ul si-a ales ca data de prezentare, exact data la care se va tine la Londra, Nokia World. Eveniment in cadrul caruita, desigur, va prezenta noi modele si tehnologii pentru viitor.

htc15september

La evenimentul de prezentare organizat de HTC, cu siguranta vor fi prezentate HTC Desire HD (Ace) si HTC Desire Z (Vision). Despre HTC Desire HD se aude ca va fi cu un display de 4.3 inch WVGA AMOLED (sau S-LCD). Memorie interna de 4GB, si posibilitatea de a atasa card microSD de pana la 32GB! Desire HD va avea o camera foto de 8 MP cu dual LED, iar video recorderul va inregistra la rezolutie de 720 pixels. Am putea spunde despre HTC Desire HD ca este mai de graba o video-camera performanta, decat un telefon mobil :)
Performantele telefonului HTC Desire HD vor fi sustinute de un sistem de operare 2.2 si un procesor (CPU) Qualcomm de 1GHz.

Despre HTC Vision se aude ca va fi cu diaplay de 3.7 inch WVGA TFT si tastatura fizica QWERTY. Memoria interna (Internal Storage) va fi de doar 1.2GB, insa si aceasta va putea fi extinsa cu microSD pana la 32GB. Nu se stie nimic inca despre performantele foto si video, insa telefonul va rula un sistem de operare Android 2.1 sustinut de un procesor de 1GHz.

Nu este exclus ca in afara acestor “zvonuri oficiale”, la evenimentul din 15 septembrie, HTC sa vina si cu alte modele surpriza.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button