HTCWhat's New

HTC va lansa un smartphone dedicat selfie-urilor, Desire Eye

Din cate se pare, in cadrul evenimentului Double Exposure ce va fi sustinut pe data de 8 octombrie, pe langa RE Camera si smartphone-ul One M8 Eye, HTC va prezenta inca un dispozitiv mobil, si anume Desire Eye, acesta din urma fiind dedicat amatorilor de selfie-uri.

desire-eye

HTC Desire Eye va fi un smartphone incadrat intre gamele mid-range si high-end, acesta urmand sa fie dotat cu hardware puternic si camere foto cu rezolutie mare. Desire Eye este primul dispozitiv mobil care doteaza camera frontala cu un senzor de 13 MP, aceasta fiind ajutata si de blitz-ul dual-LED pentru a capta selfie-uri profesionale chiar si in conditii de iluminare slaba. Camera principala (de pe spatele telefonului), va avea de asemenea 13 MP si blitz dual-LED. In ceea ce priveste restul specificatiilor, desi nu este nimic confirmat inca, se pare ca HTC Desire Eye va avea un display de 5.2 inci cu rezolutie Full HD, chip-set Snapdragon 801, 2 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare intern.

Prezentarea dispozitivului va fi facuta cel mai probabil in timpul evenimentului Double Exposure care va avea loc peste doua zile, insa nu se cunoaste inca o data exacta de lansare a acestuia.

Tags

Leave a Reply

Back to top button
Close