Android @GoogleHTCWhat's New

HTC One X un Quad Core smartphone ce va fi lansat la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona

Producatorul taiwanez HTC pregateste lansarea primului quad core din portofoliul lor ce a fost dezvoltat sub numele de cod Endeavor. HTC One X este varful de gama din seria One ce va fi lansata la Congresul Mondial al Telefoanelor Mobile de la Barcelona. Pe langa acest model va fi lansat un single core, HTC One S (HTC Ville) si un Dual Core HCT One V (HTC Primo). Printre punctele de atractie ale acestui model pe langa procesorul de ultima generatie Quad Core de 1,5GHz Nvidia Tegra 3 ce va performa pe un OS Android v4.0 Ice Cream Sandwich si va fi dotat cu un display capacitiv Super LCD de 4,7”.

 

Camera cu senzor de 8MP va fi capabila sa faca captura video la inalta rezolutie (1080p) pe care le va putea stoca pe memoria interna de 32GB. Pachetul de conectivitate din dotare permite transferul de date prin HSDPA pana la 21,6Mbps, conexiune prin bluetooth v4.0 si WiFi (DLNA, Hotspot).

Asadar asteptam cu interes seria One de la HTC pentru a vedea raspunsul competitorilor Samsung si Apple pentru suprematia in topul smartphone-urilor de succes.

Leave a Reply

Back to top button