HTC One Mini in curand in Europa

HTC a declarat ca lucreazala o versiune simplificata-jos al HTC One. Acest smartphone, numit HTC M4 sau HTC One Mini, a avut repetate scurgeri de informatii in ultimele cateva luni.
Unul din aceste zvonuri apare pe site-ul de benchmarking GFXBench, aparent ca urmare a unui inginer HTC ce face testarea interna a dispozitivului. Se mentioneaza ca HTC One Mini este cunoscut pe plan intern ca M4, si va include un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1,4 GHz, iar grafica va fi data de Adreno 305, iar la memorie avem 2 GB de memorie RAM si 16GB de stocare interna, expandabila cu carduri micro-SD.
Afisajul se pare ca va avea 4,3 inchi ce va avea probabil o rezolutie de 1.280 X720 si odensitate a pixelilor va fi de 342 ppi. Acesta va avea cel mai probabil, cea mai recenta versiune versiune de Android (Android 4.2.2 Jelly Bean), avand in acelasi timp interfata HTC 5.0 cu Sense UI.
Zvonurile anterioare au indicat faptul ca HTC One mini va avea o camera de patru megapixeli UltraPixel, o baterie de 1.700 mAh, Beats Audio si conectivitate LTE, de asemenea.
HTC One Mini nu a fost inca confirmat de HTC, dar din mai multe informatii scurse de la retelele de telefonie mobila din Europa sugereaza receptorul ar putea fi sosi in Marea Britanie la inceputul lunii august.