HTCWhat's New

HTC One M9, imagini-spion scapate pe Internet

Substitut al renumitului HTC One M8, noul model HTC One M9 se pare ca se afla deja intr-un stadiu avansat de pregatire, asteptand evenimentul oficial de lansare care ar trebui sa se desfasoare la inceputul acestei primaveri. Pana atunci, viitorul top de gama HTC poate fi observat intr-o prima serie de imagini neoficiale, oferite la pachet cu o lista preliminara de specificatii tehnice.

HTC-One-M9

Obtinute de publicatia franceza NowhereElse, imaginile arata partea frontala si spatele noului terminal HTC. Presupunand ca aceste imagini sunt autentice, One M9 detine o carcasa din metal slefuit, cu aspect similar predecesorului sau, avand acelasi aranjament de difuzoare cu tehnologie BoomSound si un display incadrat de o rama putin mai ingusta.

htc-one-m9-2015-proto1

Din pacate, cea de-a doua imagine nu specifica o portiune esentiala de pe spatele carcasei, incat nu poate fi spus cu siguranta daca avem de-a face cu o camera Ultrapixel prevazuta cu doi senzori optici sau o camera foto conventionala avand un singur senzor cu rezolutie marita. Blitz-ul LED cu tehnologie dual-tone a fost mentinut, sistemul cu doua LED-uri acoperind portiuni diferite ale spectrului de culoare, captand imagini cu un colorit mai bogat.

htc-one-m9-2015-proto2

Conform listei neoficiale cu specificatii tehnice, HTC a optat, in ceea ce priveste One M9, pentru o camera foto de 20.7MP, rezervand tehnologia Ultrapixel pentru camera frontala, cu rezolutie de 13MP.

Ecranul utilizeaza in continuare rezolutie Full HD, dar sub acesta am putea gasi un chipset Snapdragon 810 mult mai puternic, ajutat cu 3GB memorie RAM.

Daca vom compara nou terminal cu modelul anterior, One M9 foloseste o carcasa mai putin rotunjita, baza si marginile aplatizate oferind impresia de suplete.

Cu lansare asteptata in aceasta primavara, HTC One M9 va rula versiunea Android 5.0.1 Lollipop, cosmetizata prin folosirea interfetei proprietara HTC Sense 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
игри за телефон nokia m9, gambar wallpaper lollipop 5.0.1, تقنية boomsound, العابHD htc one, تحميل htc boomsound,
Back to top button
Close