HTCWhat's New

HTC M8 va fi urmatorul smartphone principal al companiei in 2014

HTC este deja ocupat de urmatoarea generatie de telefoane premium, dintre care unul va sosi mai tarziu in acest an, potrivit rapoartelor.

HTC are planificat pentru lansarea unei versiuni actualizate a lui HTC One mai tarziu in 2013, in conformitate cu "o sursa familiara cu problema", vorbind pe site-ul Pocket Lint, un model cu totul nou este deja planificat pentru 2014.

Acest model pentru 2014 este numit in prezent HTC M8, desi au fost folosite nume diferite furnizorilor pentru a de a pastra detaliile ascunse. De asemenea, nici un detaliu nu este disponibil in prezent, doar in afara de faptul ca este in dezvoltare acest model ce se va lansa anul viitor.

HTC_One_3Dar aceasta nu este urmatoarea lansare mare pentru HTC. Compania cauta sa lanseze un HTC One cu hardware actualizat, fiind posibil sa se concentreze de a inlocui procesorul printr-un salt de la chipsetul Qualcomm Snapdragon 600 la Snapdragon 800. Este o miscare modesta, mai degraba ca cea facuta de HTC de la One X la One X +.

Dar asta nu e chiar e tot HTC fiind de asemenea, in cautarea de a realiza cu liniile One si Buterfly, un receptor dintr-un material plastic in 2014. Din nou, nici un detaliu real, dar cu cat se va apropia sfarsitul anului, va trebui sa ne asteptam la o explozie de zvonuri si activitati pentru HTC M8 dar si pentru alte modele.

Leave a Reply

Back to top button